Το Zoomx Vaporfly της Nike διερευνάται μετά από να σπάσει πάρα πολύ αρχεία

Το Zoomx Vaporfly της Nike διερευνάται μετά από να σπάσει πάρα πολύ αρχεία

όταν η Nike εισήγαγε το Zoomx Vaporfly τον Απρίλιο, συνοδεύτηκε από την ετικέτα: “Ένα παπούτσι αγωνιστικού που σπάει τα αρχεία”. Ενώ αυτό μπορεί να ακούγεται σαν το κανονικό spiel μάρκετινγκ που θα περίμενε κανείς, αποδεικνύεται ότι το παπούτσι έσπασε κυριολεκτικά ρεκόρ. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τη Διεθνή Ένωση Ομοσπονδιακών Ομοσπονδιακών Αθλητισμού, σπάει πάρα πολλά, προκαλώντας κάποια διαφωνία μέσα στην τρέχουσα κοινότητα.

Αυτό το μήνα, ο Eliud Kipchoge έγινε ο πρώτος άνθρωπος που έτρεξε ολόκληρο το μαραθώνιο σε λιγότερο από δύο ώρες. Μόλις μια μέρα αργότερα, ο Brigid Kosgei έθεσε επίσης ένα νέο ρεκόρ για τον ταχύτερο χρόνο μαραθωνίου των γυναικών που καταγράφηκε ποτέ. Και οι δύο ελίτ αθλητές φορούσαν το Zoomx Vaporfly, με αποτέλεσμα έναν τόνο κατηγοριών για «τεχνολογικό ντόπινγκ» που τώρα διερευνώνται από το IAAF.

Σε μια πρόσφατη δήλωση που εξέδωσε η IAAF στους Times, δήλωσαν: “Οι πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία δείχνουν ότι η έννοια της« βοήθειας »στους αθλητές … έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών διαφωνιών στον κόσμο του αθλητισμού», δήλωσε η δήλωση. “Το IAAF έχει καθιερώσει καλά μια ομάδα εργασίας για να εξετάσει τα ζητήματα.”

Αυτή τη στιγμή, ένα συμπέρασμα δεν έχει ακόμη γίνει σχετικά με το αν θα απαγορεύσουμε τη Nike Zoomx Vaporfly από μελλοντικά γεγονότα αγώνων, αλλά κάτι που είναι 100% βέβαιο είναι ότι υπάρχει κάτι ιδιαίτερο για αυτό το παπούτσι. Για τις τρέχουσες και μεγαλύτερες ειδήσεις στον κόσμο των αθλημάτων, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *