Το ASICS μετατρέπεται σε σακάκια πτήσεων για κίνητρα

Το ASICS μετατρέπεται σε σακάκια πτήσεων για κίνητρα

παρήγαγε τους νέους μήνες, οι νέες επαναλήψεις του ASICS του πηκτώματος 360 5, καθώς και του Gel-Lyte V παίρνουν τη σιλουέτα τους καθώς και τα χρώματα από το Ageless MA-1 Σχεδιασμός σακάκι βομβαρδισμού. Κομψή, πρακτική και παρήγαγη καθημερινή φθορά, και τα δύο ζεύγη αναπτύσσονται με την τεχνολογία υπογραφής της μάρκας.

Πρώτα επάνω, το Gel-Lyte V συνδυάζει το Khaki ταιριάζει μαζί καθώς και το σουέτ με το Neon Orange που περιγράφει το midfoot, τη γλώσσα καθώς και το τακούνι. Ολοκληρώθηκε με μια γκρίζα μεσαία σόλα, αυτό το ζευγάρι είναι Spongey καθώς και εξαιρετικά άνετα, ώστε να παίρνετε στυλ χωρίς να χρειάζεται να θυσιάσετε τη λειτουργικότητα.

Εικόνα μέσω ASICS
Η δεύτερη σιλουέτα-το Gel-Quantum 360 5-διαθέτει πολύ πιο τεχνικό φινίρισμα. Κατασκευασμένο από συνθετική προσαρμογή μαζί με αφηρημένη περιγραφή καθώς και ραφές, το διάσημο Asics Gel Gel Cushioning ένθετο εντελώς μαξιλάρια το πόδι, ενώ το υφή προμηθεύει έλξη – έτσι μπορείτε να τα φορέσετε ανεξάρτητα από τον καιρό.

Διατίθεται τώρα στις ΗΠΑ, η συλλογή ASICS “Flight Jacket” πρόκειται να μειωθεί σύντομα στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε προσέξτε για ενημερώσεις!

Εικόνα μέσω ASICS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *