Το αήττητο X Converse Chuck 70 Pack εισάγει αυτήν την εβδομάδα

Το αήττητο X Converse Chuck 70 Pack εισάγει αυτήν την εβδομάδα

Το αήττητο X Converse Chuck 70 Pack είναι το πιο πρόσφατο εγχείρημα μεταξύ του δημοφιλούς πωλητή με βάση το LA καθώς και της μάρκας Converse, καθώς και σίγουρα φαίνεται να είναι έτοιμο Ένα must-have για τους επερχόμενους καλοκαιρινούς μήνες. Εργαζόμενοι στη θρυλική σιλουέτα, η UNDFTD χρησιμοποίησε την υπογραφή της πολύ λίγη επωνυμία για ένα streetwear που χειρίζεται το δρόμο των παπουτσιών της ζωής.

Εικόνα μέσω αήττητου
Είναι μια ευρέως γνωστή αλήθεια εδώ στον μοναδικό πάροχο ότι τίποτα δεν είναι τόσο ευέλικτο όσο ένα μεγάλο ζευγάρι του Chuck, έτσι είμαστε πολύ περισσότερο από ενθουσιασμένοι για να πάρουμε τα χέρια μας σε αυτά, καθώς έχουμε ήδη κάποια σταθερή ενδυμασία στο μυαλό ! Το πάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από το υλικό καμβά της μάρκας που είναι τόσο άνετο όσο και ανθεκτικό, ενώ η παραδοσιακή αντίστροφη επωνυμία παραμένει στη μεσαία πλευρά. Η αήττητη επωνυμία είναι επίσης παρούσα στη φτέρνα καθώς και στην μεσαία σόλα για μια αίσθηση υψηλής ποιότητας.

Κρατώντας τα πράγματα κλασικά, η μεσαία σόλα είναι κατασκευασμένη από καουτσούκ, καθώς και κρύβει το high-end μαξιλάρι για να εγγυηθεί ότι αυτά τα ρετρό στυλ sneaks είναι επίσης πολύ περισσότερο από ικανά για μια μακρά μέρα φθορά. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το λογότυπο UNDFTD βρίσκεται τακτοποιημένα στη σόλα για μια πιο περίεργη συνεργατική προσθήκη.

Εικόνα μέσω αήττητου
Εάν είστε τόσο έντονοι όσο είμαστε σε αυτά τα υπερυψωμένα βασικά, τα μεγάλα νέα είναι ότι πρόκειται να μειωθούν αυτή την εβδομάδα μέσω επιλεγμένων λιανοπωλητών! Βεβαιωθείτε ότι έχετε παραμείνει κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ για όλα τα τελευταία, καθώς θα σας ενημερώσουμε καθώς συνεχίζουμε. Ενώ είστε εδώ, επιθεωρήστε το AJ1 Low OG που παίρνει μια αναβίωση σύντομα!

Εικόνα μέσω αήττητου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *