Το Adidas Speedfactory AM4 Overkill είναι τόσο σπάνιο όσο παίρνει

Το Adidas Speedfactory AM4 Overkill είναι τόσο σπάνιο όσο παίρνει

Η Adidas Speedfactory AM4 Silhouette πήρε τον κόσμο του sneaker από την καταιγίδα τον Οκτώβριο. Το ντεμπούτο του με το AM4LDN, τώρα έχουμε μια πρώτη ματιά στο AM4 Overkill, και εδώ γιατί δεν θα μπορέσετε να το τοποθετήσετε.

Κατασκευασμένο από ένα λευκό πρωταρχικό, υψηλό αντίθετο μπλε και teal τόνους κοσμούν τις τρεις λωρίδες και τακούνια, αντίστοιχα, ενώ η ταινία τρέχει σε όλο το πάνω μέρος για μια φουτουριστική, πρακτικά tron-όπως αισθητική. Τα καθαρά λευκά κορδόνια και οι μαύρες λεπτομέρειες στη γλώσσα ολοκληρώνουν την εμφάνιση και μια πλήρης αύξηση της μεσαίας σόλας παρέχει στους χρήστες πρόσθετη άνεση και ένα ομαλότερο βήμα.

Κατασκευασμένο σε συνεργασία με την Overkill του Βερολίνου, υπάρχουν μόνο 3OO ζεύγη που υπάρχουν, οπότε είναι ασφαλές να πούμε ότι δεν θα πάρετε ένα ζευγάρι στη συλλογή του sneaker σας οποτεδήποτε σύντομα. Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για το Adidas Speedfactory AM4 overkill κάτω στο τμήμα σχολίων παρακάτω! Σε σχετικές ειδήσεις, το Adidas Ultra Αύξηση 2,0 ‘Gold Medal’ παίρνει ένα restock!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να ελέγξετε το πιο πρόσφατο στο τέλος. Είδη ένδυσης!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *