Το off-white x serena williams x nike blazer “Queen” παίρνει μια προοπτική ημερομηνία κυκλοφορίας

Το off-white x serena williams x nike blazer “Queen” παίρνει μια προοπτική ημερομηνία κυκλοφορίας

από τότε που αποκάλυψε τον Αύγουστο, sneakerheads παντού ήταν (im) που περιμένουν υπομονετικά για την απελευθέρωση του off-white x serena williams X Nike Blazer “Queen”, καθώς και τώρα, φαίνεται ότι τελικά έχουμε μια ημερομηνία κυκλοφορίας.

Σε συνεργασία με το θρυλικό εικονίδιο τένις Serena Williams, αυτός ο σακάκι επηρεάζεται από το ανατρεπτικό χειριστήριο του Virgil Abloh το ύφος του τένις. Βαμμένο σε μια σειρά από γήινους τόνους σε όλο το άνω του, ένα ισχυρό μαύρο swoosh είναι παρόν κατά μήκος των πλευρικών πλαισίων, που καταρρίπτονται προς την μεσαία σόλα. Κάτω από κάτω, υπάρχει μια μεσαία σόλα αφρού που είναι ουράνιο τόξο για επιπλέον άνεση, καθώς και ένα ομαλότερο βήμα, καθώς και για να στρογγυλοποιήσει τα πράγματα μακριά, η επωνυμία “Air” ολοκληρώνει την αποικοδομημένη αισθητική.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, το off-λευκό X Serena Williams x Nike Blazer “Queen”? έχει οριστεί να κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου στο SELECT STOCKISTS όπως το Nikelab. Να είστε βέβαιος να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για επίσημες πληροφορίες, καθώς και ας καταλάβουμε αν θα περάσετε στην ενότητα σχολίων παρακάτω! Στις σχετικές ειδήσεις, εδώ καταλαβαίνουμε μέχρι στιγμής για το άσπρο X Nike Air Force 1 ‘Black’!

Εάν πιστεύετε ότι θα καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να επιθεωρήσετε το τελευταίο στο τέλος. Είδη ένδυσης!

Εικόνες μέσω διαφημιστικού χώρου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *