Το Nike Zoom Zoom Double στοιβαγμένο “Black” αποκαλύπτεται

Το Nike Zoom Zoom Double στοιβαγμένο “Black” αποκαλύπτεται

Το Swoosh δεν είναι ξένο όταν σχετίζεται με φουτουριστικούς δρομείς και το νέο Nike Zoom διπλό στοιβαγμένο “μαύρο” σίγουρα δεν είναι διαφορετικό. Η τρέχουσα σιλουέτα που προέρχεται από το εμπορικό σήμα Beaverton, αυτό το μοντέλο εμπνέεται από το Air Zoom Alphafly Next%, αλλά ωθεί το σχεδιασμό του στο επόμενο επίπεδο.

Εικόνα μέσω της Nike
Διαθέτοντας ένα πλήρες άνω πλέγμα για πρόσθετη προσαρμοστικότητα και ευελιξία, το Tumbled Leather κάνει επίσης μια εμφάνιση στη φτέρνα για ένα επιπλέον premium vibe. Μια αποδυναμία Nike swoosh πυροβολεί από την πλευρική πλευρά στο κουτί των δακτύλων και στη γλώσσα θα βρείτε μια ταυτοποίηση που διαβάζει “14 09 11 05”. Ενώ αυτό μπορεί να μοιάζει με τεχνική verbiage από απόσταση, πραγματικά εξηγεί το όνομα της μάρκας σε μια αριθμητική ακολουθία.

Φυσικά, δεν μπορείτε να μιλήσετε για το “μαύρο” χωρίς να αναφέρετε την τρελή μονάδα μεσαίας σόλας. Με δύο μεγάλες λοβούς ζουμ στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο, διαχωρίζονται από πλάκες TPU για άνεση και μαξιλάρι που δεν γνωρίζουν όρια. Στη συνέχεια, στρογγυλοποιείται από ένα ενιαίο zoom puck στο μπροστινό μέρος και επενδύεται με μια ημιδιαφανή εξωτερική σόλα, οριστικοποιώντας το oh-so-stealthy design.

Εικόνα μέσω της Nike
Αναμένεται να ξεκινήσει στις 2 Ιουλίου, το Nike Zoom Double στοιβαγμένο “μαύρο” δεν είναι σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο εκεί έξω, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή εάν χρειάζεστε ένα ζευγάρι στην καθημερινή σας περιστροφή! Ενώ είστε εδώ, η Nike Air Force 1 τύπου “απόχρωση πεπονιών” είναι ακόμα διαθέσιμη!

Εικόνα μέσω της Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *