Το Nike Air Force 1 “Rucker Park” μόλις πήρε μια μεγάλη ανακατασκευή!

Το Nike Air Force 1 “Rucker Park” μόλις πήρε μια μεγάλη ανακατασκευή!

Αν χάσατε την πρώτη φορά της Nike Air Force 1 “Rucker Park”, τότε σήμερα είναι η τύχη σας, καθώς πήραν μια αρκετά μεγάλη ανακατασκευή! Εμπνευσμένο από ένα από τα πιο δημοφιλή γήπεδα μπάσκετ στη Νέα Υόρκη, το Rucker Park του Harlem γεννήθηκε σε μερικούς από τους πιο διάσημους παίκτες που έχει δει ποτέ το δικαστήριο και μπορείτε να πάρετε ένα ζευγάρι ιδανικό τώρα στο Foot Locker UK!

Με μια καθαρή “τριπλή λευκή” δερμάτινη κατασκευή, η ραφή αντίθεσης τρέχει σε ολόκληρη την Πολεμική Αεροπορία 1, ενώ τα στροβιλισμένα πορτοκαλί χάριτος το κάλτσα για μια ματιά που μοιάζει με ένα μπάσκετ. Ένα πλέγμα εμπνευσμένο από το Τζέρσεϋ χτυπά τη γλώσσα για μια αναπνεύσιμη εφαρμογή, ενώ έπεσε η Nike Swooshes να πυροβολήσει τα πλευρικά και τα μεσαία πλαϊνά πάνελ.

Γύρω από τη φτέρνα, ο ταχυδρομικός κώδικας του πάρκου “10039” είναι εξαιρετικά κεντημένος με μαύρο χρώμα και για να το στρογγυλοποιήσει όλα, ένα προσαρμοσμένο b-ball deubré κοσμεί το σύστημα ρύθμισης, τελειώνοντας το σχεδιασμό slam dunk.

Διατίθεται τώρα από το Foot Locker UK, δεν θέλετε απολύτως να χάσετε το Nike Air Force 1 “Rucker Park”, οπότε το ζευγάρι τώρα, ενώ το μέγεθός σας εξακολουθεί να κάθεται! Σε σχετικές ειδήσεις, η Nike έστειλε ακούσια ένα ζευγάρι μη κυκλοφορούντων λευκών X Nike Air Force 1 “MCA”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *