Το Yeezy Boost 350 V2 “Yeshaya RF” παίρνει μια μεγάλη ανακατασκευή!

Το Yeezy Boost 350 V2 “Yeshaya RF” παίρνει μια μεγάλη ανακατασκευή!

Το Yeezy Boost 350 V2 “Yeshaya” έχει ένα αρκετά μοναδικό backstory. Πίσω το 2019, όταν διαρρεύσουν πολύ για πρώτη φορά, οι μακέτες έδειξαν ένα ισχυρό μοβ καθώς και κίτρινο παπούτσι που δεν ήταν σε αντίθεση με οτιδήποτε είχαμε δει από την ομάδα Yeezy πριν. Κρατώντας αυτό που δηλώθηκε μόλις ανακοινώθηκαν επισήμως, εκτέθηκε ότι θα ήταν ωραία και απλά αντ ‘αυτού. Για να χειροτερέψουν τα πράγματα, ήταν εξίσου ξεχωριστά τόσο για την Κίνα όσο και για τις ΗΠΑ, έτσι ώστε κανείς άλλος να μπορεί να αστυνομικός. Λοιπόν, αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Σύμφωνα με αρκετές αξιόπιστες πηγές, το “Yeshaya” θα πάρει μια σημαντική αποκατάσταση, ειδικότερα με την εξαιρετικά περιορισμένη παραλλαγή “Yeshaya RF”. Έχοντας μια εντυπωσιακή ομοιότητα με 200 άλλα 350 V2 Colourways, αυτό μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα κτίριο Primeknit που έχει ενταχθεί 3M που βυθίζεται σε λευκές και γκρίζες αποχρώσεις σε όλη την έκταση. Ένα μονόινο που ταιριάζει μαζί με τη λωρίδα που πυροβολεί στην πλευρική πλευρά, ενώ τα παχιά κορδόνια σχοινιών συνδέουν οτιδήποτε μαζί.

Κάτω κάτω από μια κάπως λευκή μεσαία σόλα είναι παρούσα με μια χοντροκομμένη μεσαία σόλα Adidas που στεγάζεται μέσα, καθώς και να στρογγυλοποιήσει τα πάντα από μια γλιστρά από καουτσούκ με την εξωτερική σόλα, προσθέτοντας μια λεπτή ποπ αντίθεση στην κατά τα άλλα μονότονη παλέτα.

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Είτε το adidas yeezy Boost 350 v2 “yeshaya rf” αποκαθιστά σε όλο τον κόσμο παραμένει να δει, ωστόσο οι πηγές μας μας λένε ότι θα επιστρέψουν ως μέρος της ημέρας yeezy φέτος, όπου θα δούμε επίσης την επιστροφή του Το “μαύρο RF”, το “synth rf”, καθώς και το “Tail Light RF”. Ας καταλάβουμε αν θα προσθέσετε αυτά στη συλλογή σας, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να φτάσετε κοντά με το Yeezy Boost 350 V2 “Leaf”!

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *