Το τελευταίο παντελόνι: Γιατί το Underclothing του Michael Jordan πωλεί τώρα σε δημοπρασία

Το τελευταίο παντελόνι: Γιατί το Underclothing του Michael Jordan πωλεί τώρα σε δημοπρασία

ενώ πολλές από τις συλλογές μας διαθέτουν μια ποικιλία από πάνινα παπούτσια της Air Jordan, λίγοι μπορούν να δηλώσουν ότι κατέχουν εσώρουχα της Ιορδανίας, ιδιαίτερα ένα ζευγάρι που ανήκε στον ίδιο τον άντρα. Σε κάπως ασυνήθιστες συνθήκες, ένα ζευγάρι του προηγουμένως χρησιμοποιούμενου εσώρουχου της Micheal Jordan ανακάλυψε τον εαυτό του να ακούει για δημοπρασία στο διαδίκτυο καθώς και να προσφέρεται για προσφορές.

Το ασυνήθιστο προϊόν έχει ανακαλύψει τη μέθοδο του στο Leland’s, ένα αθλητικό αναμνηστικό δημοπρασία με προσφορές που θα τερματίσουν στις 25 του μήνα. Το προϊόν προέρχεται από το MJ’s “The Last Dance” Safety and Security Guard με το όνομα του John Micheal Wozniak, καθώς επίσης διαθέτει έναν καθαρισμό ταυτοποίησης που φέρει το επώνυμό του. Κάπου αλλού στα εσώρουχα, ένα όνομα που φέρει το όνομα της Micheal Jordan μπορεί να δει στην εσωτερική πλευρά της μέσης.

Από την προκαταρκτική του εκκίνηση από $ 500 δολάρια, η αξία του εσώρουχου βρίσκεται σήμερα σε $ 976 δολάρια με πολύ χρόνο για να διατεθεί πριν από τη δημοπρασία κλείσει. Ένας τυχερός πλειοδότης θα έχει τη δυνατότητα να είναι καλύτερος σε MJ από ό, τι πολλοί άνθρωποι ήταν ποτέ, οπότε αν είστε στην αγορά για μερικές νέες ισοπαλίες, μην κοιτάξετε περαιτέρω. Σε άλλες ειδήσεις, το 1 του 1 του 1 Kanye West “Donda” Bulletproof Vest προσφέρει για ένα επιβλητικό $ 20k.

Εικόνα μέσω του Lelands

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *