Ρίξτε μια επίσημη ματιά στο Nike ανησυχούν για τον Θεό 1 ‘Black’

Ρίξτε μια επίσημη ματιά στο Nike ανησυχούν για τον Θεό 1 ‘Black’

Εισαγωγή την επόμενη εβδομάδα.

Η ανησυχία της Nike για το Θεό 1 ‘Black’ έχει οριστεί να καταλήξει να είναι μια αναγκαιότητα της διαφημιστικής περιόδου. Με το ασυνήθιστο στυλ καθώς και τις εγκρίσεις των αστεριών, αυτό το παπούτσι θα θέσει το Δεκέμβριο του 2018 στη φωτιά.

Σχεδιασμένο από τον Jerry Lorenzo, το κτίριο του υψηλού επιπέδου είναι κατασκευασμένο από πίνακες premium suede καθώς και βαλλιστικό νάιλον, καθιστώντας το ένα από τα πιο ανθεκτικά πάνινα παπούτσια στην αγορά. Ζευγάρι αυτό με τα παχιά νάιλον κορδόνια καθώς και μια off-white midsole καθώς και έχετε παπούτσι υπογραφής της ομίχλης.

Στρογγυλεμένο με επικάλυψη κλουβιών στο πίσω μέρος, κλείσιμο φερμουάρ στο πίσω μέρος του αστραγάλου, ανάγλυφο επωνυμία καθ ‘όλη τη διάρκεια, καθώς και ένα παχύ σύστημα με διπλό στοιβάζονται τεχνολογία ζουμ.

Ξεκινώντας στις 15 Δεκεμβρίου, αναμένετε ότι η ανησυχία της Nike για το Θεό 1 θα είναι ένας από τους πιο δύσκολους μπάτσους της χρονιάς.

Ας καταλάβουμε τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια.

Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για όλα τα καλύτερα νέα, καθώς και κυκλοφορίες από την κοινότητα των πάνινα παπούτσια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *