Το Yeezy Boost 350 V2 “Reverse Oreo” βρίσκεται στα έργα

Το Yeezy Boost 350 V2 “Reverse Oreo” βρίσκεται στα έργα

Kanye West’s Yeezy line-up έχει αυξηθεί τεράστια τα τελευταία χρόνια από τότε που συνεργάζεται με το εμπορικό σήμα με τις τρεις λωρίδες. καθώς και μετά τις πρόσφατες ειδήσεις σχετικά με την επιστροφή του πολυπόθητου “Oreo” στο Colourway Boost 350 V2, παίρνουμε τώρα το αντίθετο σχέδιο του: το Yeezy Boost 350 V2 “Reverse Oreo”.

Για τους αφοσιωμένους συλλέκτες των περίφημων παπουτσιών Yeezy του κ. West, το “Reverse Oreo” είναι ένα ζευγάρι που δεν αμφισβητούμε ότι περιμένατε εδώ και πολύ καιρό από τις πρώτες φήμες πριν από λίγα χρόνια. Ευτυχώς, τελικά έχουμε φωτογραφίες στο χέρι του ζευγαριού.

Εικόνα μέσω yeezyinfluence
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Το Yeezy 350 V2 “Reverse Oreo” είναι αυτό που θα περίμενε κανείς. Η μονοχρωματική διαμόρφωση από το “Oreo” αναστρέφεται. Η βάση του πρωταθλήματος είναι λευκή, ενώ η επωνυμία “Sply-350” στο πλάι κάθεται πάνω σε μια αντίθετη μαύρη λωρίδα. Φυσικά, η σιλουέτα Fanavourite δεν θα ήταν συνολική χωρίς πλήρους μήκους Adidas ενισχύει την μεσαία σόλα, παρέχοντας άνεση καθώς και μαξιλαράκι που δεν θα ανακαλύψετε γρήγορα από άλλους εκπαιδευτές γυμναστικής στην αγορά σήμερα.

Το Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Reverse Oreo” προφανώς πέφτει προς το πίσω μέρος του τρέχοντος έτους, οπότε φροντίστε να παραμείνετε κλειδωμένοι δεξιά εδώ στον μοναδικό προμηθευτή, αν θέλετε να μείνετε μπροστά από τις τελευταίες ημερομηνίες κυκλοφορίας Yeezy. Στις σχετικές ειδήσεις, ρίξτε μια σε βάθος ματιά στο Yeezy Boost 350 V2 “Onyx”.

Εικόνα μέσω yeezyinfluence
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *