Το Adidas Originals LXCON παίρνει χθες την πρώτη του σημαντική συνεργασία

Το Adidas Originals LXCON παίρνει χθες την πρώτη του σημαντική συνεργασία

, πήραμε μια επίσημη ματιά σε ένα ολοκαίνουργιο Adidas Originals LXCON Colourway και σήμερα παίρνουμε μια ματιά στην πρώτη μεγάλη συνεργασία της Silhouette! Παρουσιάστηκε μόλις ένα μήνα μετά την απελευθέρωση του παπουτσιού, είμαστε πέρα ​​από αυτό!

Με μια εξαιρετικά καθαρή πράσινη απόχρωση ασβέστη, οι τρεις λωρίδες συνεργάστηκαν με την Indersect για αυτή την απελευθέρωση – μια πολιτιστική σύμβαση που δημιουργήθηκε από τον ηθοποιό του Χονγκ Κονγκ -Καναδά και τον εικονίδιο της μόδας Edison Chen. Ντυμένος από το τακούνι στο δάχτυλο στο Primeknit, τρεις ασημένιες κορδέλες συναντιούνται για να φτιάξουν το σύστημα κορδονιών, το οποίο συγκρατείται από μια σειρά από διαφανείς σωλήνες. Κάτω από κάτω, υπάρχει μια επιπλέον παχύρρευστη μεσαία σόλα Adiprene, πλήρης με debossed branding γύρω από τη φτέρνα.

Σε αυτό το σημείο, σχεδόν τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για το Innersect X Adidas Originals LXCON, αλλά από την εμφάνιση των πραγμάτων θα είναι πολύ πιθανό να είναι αποκλειστικό. Ενημερώστε μας αν θα COP, και βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει την επίσημη εφαρμογή SOLE SYPORY για δωρεάν ιδανικό τώρα! Ενώ είστε εδώ, δείτε τα δέκα πιο καυτά πάνινα παπούτσια από τον Φεβρουάριο του 2019!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να δείτε τα πιο πρόσφατα εδώ!

Εικόνες μέσω του Thevvvn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *