Η συλλογή Nike Air Max “Persian Violet” πέφτει αυτή την εβδομάδα!

Η συλλογή Nike Air Max “Persian Violet” πέφτει αυτή την εβδομάδα!

Η συλλογή Nike Air Max “Persian Violet” πρέπει να είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ποικιλίες πάνινα παπούτσια για να μειωθεί αυτό το μήνα. Πολύ πρώτα διαρρεύσει τον Απρίλιο, η απελευθέρωση πέντε sneaker παίρνει ένα πεντάρι με διάσημες σιλουέτες, καθώς και την ανακατασκευή τους με ένα άγγιγμα μοβ. Ενώ μπορεί να είναι αρκετά απλός θόρυβος, τα παπούτσια που προκύπτουν είναι αρκετά εκπληκτικά!

Nike Air Max 90 “Persian Violet”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Nike Air Max 96 II “Persian Violet”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Για να κλωτσήσουμε τα πράγματα, έχουμε το Air Max 90 καθώς και το Air Max 96 II, οι οποίοι είναι και οι δύο γνωστές από μόνα τους. Αυτά είναι slathered με μοβ αποχρώσεις, καθώς και σε αντίθεση με το μαύρο για μια υποβαθμισμένη αισθητική που θα πάει καλά με κάθε είδος φθινοπώρου. Το επίκεντρο της συλλογής πρέπει να είναι το Air Max 97. Το παρατσούκλι “Purple Bullet” από πολυάριθμες sneakerheads, διατηρεί την ίδια ακριβώς υπογραφή εμφάνιση με την “ασημένια σφαίρα” που είναι ίσως το πιο γνωστό AM97 που έγινε ποτέ.

Παίρνουμε επίσης ένα Air Max 270 καθώς και ένα TN Air Max Plus επίσης. Δύο σχέδια από διαφορετικά σημεία στην ιστορία, το “περσικό βιολετί” vibe λειτουργεί άψογα καλά και στα δύο.

Nike Air Max 97 “Persian Violet”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Ορίστε να εισαγάγει στις 11 Σεπτεμβρίου, η συλλογή Nike Air Max “Persian Violet” είναι ένα must-have για κάθε είδους εποχιακή περιστροφή! Ας καταλάβουμε ποιο ζευγάρι αισθάνεστε περισσότερο, καθώς και ενώ βρίσκεστε εδώ, μπορείτε επίσης να φτάσετε κοντά με το πολυάριθμο χαρακτηριστικό του Travis Scott X Nike Air Max 1!

Nike Air Max 270 “Persian Violet”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Nike TN Air Max Plus “Persian Violet”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *