Η Gagosian Gallery παρουσιάζει ποτέ το Takashi Murakami NFTS

Η Gagosian Gallery παρουσιάζει ποτέ το Takashi Murakami NFTS

πρόσφατα, σας έφερα τα νέα σχετικά με τον θρυλικό ιαπωνικό καλλιτέχνη Takashi Murakami καθώς και το ταξίδι του στο Web3. Διακεκριμένος για τον παιχνιδιάρικο floral γραφικό χαρακτήρα του που αγαπούσε η κοινότητα Streetwear καθώς και η κοινότητα τέχνης, ο Murakami έφερε το στυλ του στο χώρο NFT, συνεργάζοντας με την NFT Label RTFKT για συλλογή 20.000 τεμαχίων.

Και ενώ περιμένουμε το ατομικό έργο του σχεδιαστή που πρόσφατα πειράζει με τίτλο “Murakami.Flowers”, η σύγχρονη γκαλερί τέχνης Gagosian θα παρουσιάσει ποτέ NFTs που δεν έχει δει ποτέ, καθώς και 1/1 από τα έργα του σχεδιαστή στο κλώνο του RTFKT Studio’s X έργο. Επιπλέον, άλλα γλυπτά παρουσίασαν το φόρο τιμής στην πρώτη έκθεση του Murakami στο Gagosian Gallery το 2007, καθώς και μια σειρά από tondos με ένα μοτίβο ψαριών ζωγραφισμένο σε ένα πρότυπο κινεζικό βάζο της δυναστείας γιουάν.

Η Gagosian Gallery ανακοίνωσε ότι η επερχόμενη έκθεση του Takashi Murakami θα προσφερθεί σε δύο από τις θέσεις της Νέας Υόρκης: 980 καθώς και στη λεωφόρο Madison 976. Επιπλέον, οι πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια εξακολουθούν να είναι ασαφείς, ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει εδώ στον μοναδικό πωλητή, καθώς θα είμαστε οι πρώτοι να μην σας ειδοποιήσουμε για όλα τα τρέχοντα νέα NFT. Επίσης, μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε το Thesolenft για να παραμείνετε ενημερωμένοι για τα τρέχοντα έργα NFT. Σε ένα παρόμοιο θέμα, ελέγξτε το Cryptionary μας, έναν οριστικό οδηγό για την ορολογία NFT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *