Το Travis Scott X Air Jordan 1 ‘Cactus Jack’ παίρνει μια ευρύτερη απελευθέρωση

Το Travis Scott X Air Jordan 1 ‘Cactus Jack’ παίρνει μια ευρύτερη απελευθέρωση

μετά από μια έκπληξη απελευθέρωση κατά τη διάρκεια των Grammys τον περασμένο μήνα, πολλοί sneakerheads ήταν απογοητευμένοι ότι πήραν ένα L στο Travis Scott X Air Jordan 1 ‘Cactus Γρύλος’. Τούτου λεχθέντος, αν ήσασταν ένας από τους άτυχους, φαίνεται ότι η LA Flame έχει την πλάτη σας, καθώς το εξαιρετικά πολυπόθητο πάνινο παπούτσι παίρνει μια ευρύτερη απελευθέρωση πολύ σύντομα!

Πραγματικά πήραμε την πρώτη μας ματιά στο «Cactus Jack» μέχρι τον Οκτώβριο. Βαμμένο σε ένα συνδυασμό «σκούρου Mocha» και «Black», το Air Jordan 1 κατασκευάζεται μερικά από τα πιο premium υλικά που είναι γνωστά στον άνθρωπο. Χρώμα-μπλοκαρισμένο στην τελειότητα, ένα από τα κυριότερα σημεία αυτού του μοντέλου είναι το flipped swoosh που κοσμεί την πλευρική πλευρά του midfoot. Ένα μοτίβο «Cactus Jack» υπάρχει στη γλώσσα και για να ολοκληρώσει το σχέδιο, μια μυστική τσέπη είναι κρυμμένη γύρω από την περιοχή του αστραγάλου για την προσωπική σας απόδοση.

Τώρα, αν σχεδιάζετε να μπείτε στο Travis Scott X Air Jordan 1 ‘Cactus Jack’ αυτή τη φορά, πρέπει να ακούσετε! Ρυθμίστε για να λάβετε μια ευρύτερη απελευθέρωση στις 3 Μαΐου, σύμφωνα με πληροφορίες, 40.000 ζευγάρια θα πέσουν, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες πληροφορίες απελευθέρωσης καθώς αναπτύσσεται! Ενημερώστε μας αν θα δοκιμάσετε την τύχη σας και ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά Nike Sneaker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *