Το πακέτο του απογόνου X Converse Chuck 70 “The Flip” είναι σουέτ στο καλύτερο του

Το πακέτο του απογόνου X Converse Chuck 70 “The Flip” είναι σουέτ στο καλύτερο του

στον κόσμο των πάνινα παπούτσια, έρχονται πολλές σιλουέτες, καθώς και σίγουρα θα υπάρξουν μερικοί που θα χάσατε έξω, συμπεριλαμβανομένων των διάσημων χρωμάτων. Εάν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τη λήψη LS, τότε θα απαιτήσετε απολύτως να προωθήσετε για τους πολυαναμενόμενους απογόνους X Converse Chuck 70 “The Flip” πακέτο που απελευθερώνεται πολύ σύντομα. Αναθεωρώντας το πακέτο OG “Offspring Community” από το 2019, το οποίο περιελάμβανε δύο πλούσιους χρωματισμούς, το διακεκριμένο κατάστημα παπουτσιών του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και τα fan-favourite boston shoe convers “flips” τα προκαταρκτικά τους στυλ καθώς και τα μέλη του Premium που θα έχουν τους απογόνους της γειτονιάς Απολύτως buzzed για να πάρει ένα νικηφόρο μήνυμα από τους συναρπαστικούς διαγωνισμούς Instagram.

Λαμβάνοντας τα φημισμένα παπούτσια Chuck 70 της ετικέτας των υποδημάτων, μια εκσυγχρονισμένη έκδοση του παραδοσιακού Chuck Taylor All Star από το 1917, το Co-Branded Chuck 70s θα είναι διαθέσιμο σε δύο επαναλήψεις που θα φαίνονται παράξενα εξοικειωμένοι με τους μακροχρόνιους υποστηρικτές του λιανοπωλητή: The Υψηλή καθώς και χαμηλή Chuck Taylor 70 ανταλλάσσουν χρωματιστά αντίστοιχα, ενώ διαθέτει μικρά τσιμπήματα όταν αφορά το branding.

Εικόνα μέσω των απογόνων
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω των απογόνων
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Και οι δύο λεπτώς ντυμένοι με κτίριο σουέτ και όχι με τον τυπικό καμβά, ο απόγονος X Converse Chuck 70 Flip Black βλέπει μια σιλουέτα υψηλής κορυφής με ένα μαύρο makeover, ενώ οι απογόνοι X Converse Chuck 70 Flip White παρουσιάζουν ένα χαμηλό κορυφαίο προφίλ προφίλ ευχάριστα χρώματα κρέμας. Διατηρώντας τα γραφικά του Bolt Lightning από την προηγούμενη κάψουλα που ήταν αρχικά στα πέλματα, αυτές οι παραλλαγές τους παρασύρονται στα κορδόνια, καθώς και συμπληρώνονται με επαναλαμβανόμενες αποτυπώσεις “HQ” Hemspring HQ ” μεσαία σόλα. Επιπλέον κείμενο σεναρίου που διαβάζει “μέλη της κοινότητας”, επίσης, προσγειώνεται σε άλλα τμήματα.

Εικόνα μέσω των απογόνων
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Περαιτέρω λεπτομέρειες συν-μάρκετ εμφανίζονται στον τύπο του λογότυπου μασκότ του απογόνου, το λογότυπο της μασκότ που σκοντάφτει τα κορυφαία μάτια καθώς και την κάτω πλευρά της γλώσσας, τελικά στρογγυλεμένο με το άμεσα αναγνωρίσιμο του Converse All Star Emble Καθώς το λογότυπο Lightning Bolt έκρυψε μέσα στην εξωτερική σόλα που μπορεί να δει όταν κοιτάζετε απευθείας κάτω από τα πόδια. Για να μην ξεχνάμε, και οι δύο εκπαιδευτές γυμναστικής αναμένεται να βρουν με ένα ειδικό κουτί με θέμα τους απογόνους, το οποίο δεν θα θέλατε απολύτως να πετάξετε.

Το πακέτο του απογόνου X Converse Chuck 70 “The Flip” είναι διατεταγμένο για να προσγειωθεί στα καταστήματα επιλογής Offspring στις 15 Απριλίου. Όντας στη συλλογή σας. Ας καταλάβουμε αν χειριστείτε για να πιάσετε ένα W, καθώς και να το κρατήσετε κλειδωμένο στο ιδανικό εδώ στον μοναδικό πωλητή για όλες τις τρέχουσες ενημερώσεις σε Converse Releases, Teasers, καθώς και πολύ περισσότερο. Στις Associated News, είμαστε απολύτως όπως με τη συλλογή Kim Jones X Converse Chuck 70!

Εικόνα μέσω των απογόνων
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω των απογόνων
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *