Το Liverpool FC αποκαθιστά τον ήλιο με αυτό το τρίτο σετ 2021/22

Το Liverpool FC αποκαθιστά τον ήλιο με αυτό το τρίτο σετ 2021/22

, ενώ δεν υπήρξαν πολλές ενδείξεις για το φημολογούμενο λευκό X Liverpool FC Collab, τα πράγματα δεν επιβραδύνουν για τους κόκκινους μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν . Συνδυάζοντας με την απελευθέρωση του σπιτιού τους καθώς και τα κιτ μακριά, η Λίβερπουλ FC αποκάλυψε τώρα το τρίτο τους σετ για το υπόλοιπο της σεζόν.

Το ίδιο το σετ γιορτάζει το KOP, το πολύ δημοφιλές περίπτερο του Liverpool FC, καθώς και το σπίτι σε μερικούς από τους πολλούς αφοσιωμένους οπαδούς της ομάδας. Η γειτονιά στο KOP δεν είναι σαν κανένα άλλο, με πανό, ψαλμωδία καθώς και σημαίες είναι συνηθισμένες.

Το ίδιο το σετ αθλητίζει ένα “χρώμιο κίτρινο” καθώς και “Rush Red” εξωτερικό που θα διατάξει θετικά το γήπεδο. Γύρω από το λαιμό και τα μανίκια, αυτά τα δύο χρώματα χρησιμοποιούνται από κοινού για να παράγουν ένα παραδοσιακό μοτίβο που μοιάζει με έλεγχο, το οποίο είναι ένα νεύμα στις σημαίες του KOP. Αλλού, βλέπουμε ένα στυλ pinstripe που τρέχει το μήκος του σώματος για ένα παραδοσιακό vintage στυλ.

Το σετ προσφέρεται επί του παρόντος για τα μέλη της Nike μέσω του Nike Webstore, ωστόσο μπορούμε να περιμένουμε μια ευρύτερη απελευθέρωση στις 14 Σεπτεμβρίου. Σε άλλες ειδήσεις, το PSG X Dior Link όσο και το στυλ τόσο χαλαρά όσο και επίσημα αναζητούν την ομάδα.

Εικόνα μέσω της Nike
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *