Η πλήρης συλλογή Nike ‘On Air’ παίρνει τελικά μια ημερομηνία κυκλοφορίας

Η πλήρης συλλογή Nike ‘On Air’ παίρνει τελικά μια ημερομηνία κυκλοφορίας

μετά από μήνες και μήνες αναμονής, τελικά έχουμε μια ημερομηνία κυκλοφορίας για τη συλλογή Nike ‘on Air’! Αποτελώντας από έξι νικηφόρα στυλ από τον διαγωνισμό Swoosh ‘On Air’, σίγουρα απαιτείτε τουλάχιστον ένα ζευγάρι από αυτά στην καθημερινή σας περιστροφή!

Που αποτελείται από το Air Max 97 ‘Neon Seoul’ από τον Gwang Shin, το Air Max 97 ‘Shanghai Kaleidoscope’ από το Money Ru, το Air Max 97 ‘London Love of Love’ από το Jasmine Lasode, το Air Max 98 ‘La Mezcla’ από Ο Gabrielle Serrano, ο Air Max 1 ‘Tokyo Maze’ και, τέλος, το Air VaporMax Plus ‘Paris’ που σχεδιάστηκε από τον Lou Matheron, και τα έξι στυλ είναι τόσο μοναδικά όσο παίρνει, το καθένα φέρνοντας μαζί του την αίσθηση του σχεδιαστή.

Εάν πιστεύετε ότι copping πάνινα παπούτσια από τη συλλογή Nike ‘On Air’, τότε πρέπει να ακούσετε! Το πλήρες πακέτο έχει οριστεί να μειωθεί στην εφαρμογή SNKRS στις 13 Απριλίου σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες. Αυτή τη στιγμή, είναι αβέβαιο εάν θα υπάρξει ή όχι μια απελευθέρωση στο κατάστημα, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες ειδήσεις καθώς αναπτύσσεται! Ας καταλάβουμε ποιο ζευγάρι θα αρπάζετε και ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά Nike Sneaker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *