Το Nike TN Air Max Plus “Lava” είναι τώρα μόνο £ 99 στο Foot Locker UK!

Το Nike TN Air Max Plus “Lava” είναι τώρα μόνο £ 99 στο Foot Locker UK!

Όταν πρόκειται για εικονικά πάνινα παπούτσια, το TN, ή το Air Max Plus, όπως είναι τυπικά γνωστό, είναι πιθανώς μία από τις πρώτες σιλουέτες που πηγαίνουν στο μυαλό. Το μοντέλο είναι βαθιά ριζωμένο μέσα στην κουλτούρα της μουσικής, των streetwear και πολλά άλλα. Εδώ στον μοναδικό προμηθευτή αγαπάμε απολύτως το TN, γι ‘αυτό σας παρουσιάζουμε αυτές τις αποκλειστικές εικόνες του χρωμάτων “Lava” που ξεκίνησε πρόσφατα στο Foot Locker UK!

Ενώ το Colorway είναι ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει εδώ και χρόνια, τα καλά νέα δεν σταματούν εκεί – καθώς τώρα είναι προεξοφλημένες στην τιμή του σαγόνου μόλις £ 99! Είτε είστε έμπειρος συλλέκτης TN είτε εντελώς νέος στη σκηνή, είναι δύσκολο να μετατρέψετε αυτές τις ομορφιές για αυτή την τιμή!

Nike TN Air Max Plus “Lava”

Nike TN Air Max Plus “Lava”

Το ελκυστικό επάνω επάνω άνω που βασίστηκε αρχικά στη σκιά που χυτεύεται από φοίνικες είναι παρόν εδώ και φαίνεται καλύτερα από ποτέ που είναι γεμάτο σε ζωντανές κόκκινες και πορτοκαλί αποχρώσεις. Όλα αυτά κάθεται πάνω από μια μαύρη βάση για την τέλεια αντίθεση, κάνοντας αυτά ένα ζευγάρι που θα θελήσετε να γλιστρήσετε στο χρόνο μετά το χρόνο.

Φυσικά, το swoosh branding και το συγκεκριμένο συντονισμένο air branding κάνει επίσης μια εμφάνιση, τσιμέντου της κλασικής αίσθησης αυτού του ζεύγους στο σχεδιασμό. Εάν είστε τόσο έντονοι όσο είμαστε στο Nike TN Air Max Plus “Lava”, τότε τι περιμένετε;! Προχωρήστε στο Foot Locker UK τώρα και επιλέξτε το ζευγάρι για μόλις £ 99!

Nike TN Air Max Plus “Lava”

Nike TN Air Max Plus “Lava”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *