Μια ματιά στο Yeezy Boost 350 V2 “Ash Blue”

Μια ματιά στο Yeezy Boost 350 V2 “Ash Blue”

Kanye West έχει πάρει το πόδι του στο πεντάλ και δεν σχεδιάζει να σταματήσει οποτεδήποτε σύντομα. Με τον Yeezys που πέφτει αριστερά, δεξιά και κέντρο, τώρα παίρνουμε την πρώτη μας ματιά στο επερχόμενο Yeezy Boost 350 V2 “Ash Blue”!

Που φέρει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με πολλά σημερινά 350 V2s, το “Ash Blue” δανείζεται το γκριζωπό του πρωταρχικό άνω μέρος από το “Beluga 2.0”, ενώ παίρνουμε επίσης έναν τόνο “Ισραφίλη”. Κίτρινη λωρίδα πλέγματος που πυροβολεί το πλευρικό πλαϊνό πλαίσιο.

Κάτω από κάτω, θα βρείτε μια μπλε adidas ενίσχυση της μεσαίας σόλας που είναι τόσο άνετη όσο ποτέ, και αν μετατοπίσετε την εστίασή σας στην πλάτη, θα διαπιστώσετε ότι η καρτέλα Pull Heel έχει αφαιρεθεί πλήρως για μια κομψή και εξορθολογισμένη αισθητική. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι το ολοκαίνουργιο σύστημα κορδονιών δεν είναι επίσης πουθενά να βρεθεί, αντικαθίσταται αντ ‘αυτού με την κλασική ρύθμιση που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε. Ενώ δεν είμαστε σίγουροι για το γιατί αποφασίσατε να το κάνετε αυτό, σίγουρα δεν διαμαρτύρονται εδώ.

Αναμένεται να μειωθεί κάποια στιγμή τον Φεβρουάριο του 2021, το Adidas Yeezy Boost 350 V2 “Ash Blue” είναι ένα must-cop, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες ειδήσεις καθώς αναπτύσσεται! Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτό το επερχόμενο χρωματιστό και σε σχετικές ειδήσεις, το Yeezy 700 “Bright Blue” έχει αποκαλυφθεί!

Εικόνα μέσω Yeezy Mafia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *