Η Jordan 1 Mid Times Air Times προσφέρεται αποκλειστικά στο Footasylum

Η Jordan 1 Mid Times Air Times προσφέρεται αποκλειστικά στο Footasylum

Extra! Επιπλέον! Ελέγξτε όλα για αυτό! Οι Jordan 1 Mid Times Air Times προσφέρονται τώρα αποκλειστικά στο Footasylum!

Αυτό το έγχρωμο έγχρωμο εμπνευσμένο από ταμπλόι είναι ένας από τους ειδικούς που συμβαίνουν ως μέρος της μαύρης Παρασκευής του Footasylum. Να είστε βέβαιος να ρίξετε μια ματιά σε περισσότερες από τις μεγαλύτερες εκτοξεύσεις, προσφορές καθώς και αποκατάσταση εδώ. Διαφορετικά, απολαύστε την ειδική εκπομπή του Chris παραπάνω, καθώς σας μιλάει με μερικές από τις λεπτότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το τελευταίο AJ1!

Όπως και πολλά από τα πολύ δημοφιλή Ιορδανία 1s το 2019, αυτό το ζευγάρι εμφανίζεται ως φόρο τιμής στον ίδιο τον Michael Jordan. Κοιτάξτε προσεκτικά την εκτύπωση της εφημερίδας καθώς και θα ανακαλύψετε μερικές από τις μεγαλύτερες ιστορίες από το MJ’s Carreer.

Το Breaking News στην άκρη, η εφημερίδα Jordan 1 Mid, τονίζεται από τις επικαλύψεις suede premium καθώς και τα ζωντανά χτυπήματα κόκκινου σε όλη την έκταση. Η εμφάνιση ολοκληρώνεται καλά με όλες τις παραδοσιακές λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου του λογότυπου των φτερούγες.

Πιάσε το μέγεθος της εφημερίδας της Ιορδανίας 1 στο Footasylum ή αναζητήστε περισσότερες από τις πιο δημοφιλείς προσφορές της Black Friday εδώ.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *