Γιατί η αντιπαλότητα adidas θα έπρεπε να είναι ο επόμενος αστυνομικός σας!

Γιατί η αντιπαλότητα adidas θα έπρεπε να είναι ο επόμενος αστυνομικός σας!

Η αντιπαλότητα adidas lo είναι μια σιλουέτα adidas που συχνά παραβλέπεται από πολλούς, καθώς και μάλλον ειλικρινά, δεν είμαστε σίγουροι γιατί! Κυκλοφόρησε το 1986 κατά τη διάρκεια της ακμής του ΝΒΑ, η αντιπαλότητα ήταν η απάντηση της Adidas στον Michael Jordan καθώς και στην νεοεισερχόμενη συνεργασία της Nike. Παρόλο που ποτέ δεν απογειώθηκε στον ίδιο βαθμό, η αντιπαλότητα εξακολουθεί να είναι ένα θρυλικό πάνινο παπούτσι με το καλύτερο που είναι πολύ περισσότερο από το αξίζει μια θέση στη συλλογή σας!

Για το 2020, η μάρκα τριών στρωμάτων πιέζει το θρυλικό σχέδιο όταν πάλι, με μια πληθώρα χρωμάτων που θα εισαγάγουν στις μάζες. Βλέποντας εδώ είναι μια νέα νέα λαβή το σχέδιο που αποτίει φόρο τιμής στο σούπερ σταρ μέσω ενός υπερτιθέμενου γραφικού.

Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Αν ψάχνετε για ένα όλο και γύρο premium ζευγάρι, τότε μην κοιτάξετε περαιτέρω, καθώς η αντιπαλότητα Lo χτυπά όλα τα κουτιά. Το πάνω μέρος είναι κατασκευασμένο εντελώς από το Premium Leather για μια εμφάνιση που θα γερνάει όμορφα με την πάροδο του χρόνου, ενώ τρεις λωρίδες branding τρέχει κάτω από κάθε πλευρά για μια αιώνια εμφάνιση. Η πρόσθετη επωνυμία είναι παρούσα στη γλώσσα καθώς και στη φτέρνα στο είδος ενός λογότυπου Trefoil.

Κάτω από τα πόδια, η Adidas προσθέτει μια μοναδική εμφάνιση σε αυτό το ζευγάρι μέσα από μια ξεχωριστή προ-διαχωρισμένη σόλα. Κατασκευασμένο για να κοιτάξει και να είναι και κιτρινίστε, η μεσαία σόλα κρύβει σύγχρονο adidas cushioning για να εγγυηθεί ότι θα θελήσετε να γλιστρήσετε σε αυτή τη μέρα με τη μέρα! Μπορεί αυτά να είναι το επόμενο ζευγάρι των καθημερινών steppers;

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Εάν θέλετε να πάρετε ένα ζευγάρι από αυτά τα παπούτσια που εμπνέονται από vintage, τα μεγάλα νέα είναι ότι προσφέρονται καλύτερα τώρα μέσω της ιστοσελίδας της Adidas! Προχωρήστε, καθώς και να πάρετε το μέγεθός σας τώρα, αυτά είναι σίγουρα ένα από τα προτιμώμενα πρόσφατα ζευγάρια μας. Λάβετε υπόψη σας για να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο, καθώς και ενώ είστε εδώ, επιθεωρήστε ακριβώς πώς να αστυνομεύετε το Parley X Adidas Ultra Boost!

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Αγορασε τωρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *