Πρώτα ματιά στο αήττητο X Adidas Ultra Αύξηση 1,0 ‘Triple Black’

Πρώτα ματιά στο αήττητο X Adidas Ultra Αύξηση 1,0 ‘Triple Black’

Νωρίτερα αυτό το μήνα, πήραμε μια ματιά στο αήττητο X Adidas Ultra αύξηση 1,0 σε ένα χρωματικό σχέδιο που εμπνέεται από την Ημέρα Ανεξαρτησίας. Τώρα, έχει εμφανιστεί μια πολύ πιο ελεγχόμενη έκδοση “Triple Black” και είμαστε πέρα ​​από το Hyped!

Εικόνες Ευγενική προσφορά του πάνινα sneaker @sneakerprophet_, η συνεργατική Ultra αύξηση επικαλύπτεται σε μια εξαιρετικά μυστική μαύρη σκιά και είναι κατασκευασμένη από το Primeknit. Ένα ματ μαύρο κλουβί συγκρατεί τα πάντα μαζί, ενώ ένα συμπληρωματικό κύπελλο φτέρνας παρέχει στους χρήστες επιπλέον υποστήριξης. Το branding είναι άφθονο εδώ, με το λογότυπο της Undefeated Five Strike να χτυπήσει τη γλώσσα και το “undftd” τους. Insignia που εκτυπώνεται σε όλο το vamp. Πρόσθετη τεχνική θύελλα χτυπά την καρτέλα έλξης τακουνιών, χρηματοδότηση για μια αποσυμπιεσμένη εμφάνιση που όλοι γνωρίζουν και αγαπούν.

Τοποθετημένο για να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, το αήττητο X Adidas Ultra αύξηση 1,0 ‘Triple Black’ είναι μακράν ένα από τα πιο καυτά colabs τους ακόμα! Ενημερώστε μας αν θα αρπάζετε ένα ζευγάρι και φροντίστε να κατεβάσετε την επίσημη εφαρμογή SOLE SYPORY για εντελώς δωρεάν καλύτερα τώρα! Σε σχετικές ειδήσεις, ένα αήττητο X Nike Air Max 90 είναι στα έργα!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να δείτε τα πιο πρόσφατα εδώ!

Εικόνες μέσω sneakerprophet_

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *