Πρώτα ματιά στο Adidas Ultra Boost 6.0

Πρώτα ματιά στο Adidas Ultra Boost 6.0

Μόνο μια χούφτα πάνινα παπούτσια στην ιστορία μπορεί να δηλώσει ότι έχουν επιτύχει την ίδια ακριβώς ποσότητα επιτυχίας με την Ultra Boost. Πολύ πρώτα έκανε το ντεμπούτο του το 2015, διατέθηκε στο εμπόριο ως το “μεγαλύτερο παπούτσι του κόσμου”, όσο εξαιρετικά γρήγορα έκανε τη μέθοδο του με το δρόμο καθώς και με τον κόσμο της μόδας. Τώρα μετά από έξι χρόνια, πολλές συνεργασίες, καθώς και αμέτρητες χρωματισμένες, παίρνουμε το Adidas Ultra Boost 6.0, καθώς και συνδυάζει ό, τι έχει μάθει κατά μήκος της μεθόδου για να παράγει ένα παπούτσι όπως κανένα άλλο.

Σημειώνεται εδώ σε ένα “μη βαμβαμένο” χρώμα, είναι αφαίρεση για να δούμε ότι η UB της έκτης γενιάς έχει βιωσιμότητα καθώς και οικολογική φιλικότητα στο μυαλό. Λαμβάνοντας στυλ στυλ από την κριτικά αναγνωρισμένη ηλιακή ώθηση, αυτό το πάνινο παπούτσι είναι κατασκευασμένο από το PrimeBlue που συνδυάζει το Parley Ocean Plastic με το παραδοσιακό primealknit για μια κάλτσα που μοιάζει με κάλτσα.

Τα επανεπεξεργασμένα πλαστικά καθώς και τα παλιά δίχτυα αλιείας περιλαμβάνουν το κλουβί Midfoot καθώς και το κύπελλο τακούνι, ενώ μια παύλα του “Crew Blue” μπορεί να ανακαλυφθεί σε όλο το παπούτσι για μια ποπ αντίθεση που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια.

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Μεταβάλλοντας την εστίασή σας κάτω κάτω, θα ανακαλύψετε ότι το Adidas Boost midsole έχει επιστρέψει στα βασικά. Σε αντίθεση με το πρόσφατα εξαντλημένο UB21, το UB6 διαθέτει λιγότερο από το βότσαλο υλικού μαξιλαριού, ωστόσο, επαναχρησιμοποιεί την ίδια ακριβώς βραβευμένη ηπειρωτική εξωτερική σόλα ως προκατόχους της. Αυτό προσφέρει ανθεκτική έλξη με κάθε βήμα.

Ορίστε το ντεμπούτο στις 22 Απριλίου, το Adidas Ultra Boost 6.0 “Non-Dyed” είναι ιδανικό για κάθε τύπο ελατηρίου καθώς και περιστροφή καλοκαιρινών, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για την καλύτερη δυνατότητα σας για αστυνομικό! Ας καταλάβουμε αν θα προσθέσετε αυτά στη συλλογή σας αργότερα αυτό το μήνα, καθώς και σε συναφή νέα, το Adidas Forum 84 Low Adv “Chalk White” καθώς και “Core Black” προσφέρονται εδώ!

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω adidas
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *