Το Nike React Aspect 55 ‘Black Volt’ είναι ένα παπούτσι που πρέπει να έχει

Το Nike React Aspect 55 ‘Black Volt’ είναι ένα παπούτσι που πρέπει να έχει

Αν ψάχνετε για ένα πάνινο παπούτσι που η τοποθεσία άνεση ως προτεραιότητα νούμερο ένα, τότε η Nike React Aspect 55 ‘Black Volt’ είναι απαραίτητη είναι απαραίτητη μπάτσος! Ένα από τα τελευταία χρώματα του Swoosh, απαιτείτε ένα ζευγάρι στη συλλογή σας αυτή τη στιγμή, καθώς και εδώ γιατί!

Διαθέτοντας ένα μαύρο επάνω κλωστοϋφαντουργικό επάνω που είναι διακοσμημένο με μια λεπτή αλλά εντυπωσιακή εκτύπωση σκακιέρα, premium δερμάτινες τόνους περιλαμβάνουν το σύστημα κορδονιών, συσκευάζοντας μια premium punch. Για μια ποπ αντίθεση, το «μαύρο βολτ» μπορεί να υπερηφανεύεται για τις εντυπωσιακές αποχρώσεις του Volt κατά μήκος της φτέρνας, ενώ το «Flash Crimson» χαρίζει το λογότυπο Swoosh που πυροβολεί τα πλευρικά και τα μεσαία πλαϊνά πάνελ προς την μεσαία σόλα.

Ενώ βρισκόμαστε στο θέμα της μεσαίας σόλας, το «μαύρο βολτ» κάθεται πάνω από μια πλάκα αφρού αντιδράσεων, που είναι, τα χέρια κάτω, μια από τις τεχνολογίες της Nike της Nike. Βαμμένο σε μια εξαιρετικά καθαρή λευκή απόχρωση, έχει ολοκληρωθεί με ανθεκτική στην τριβή εξωτερική σόλα για πρόσθετη ανθεκτικότητα καθώς και λαβή.

Διατίθεται τώρα από το Foot Locker UK, φροντίστε να πάρετε το Nike React Aspect 55 ‘Black Volt’ ενώ είναι ακόμα διαθέσιμο! Ας καταλάβουμε αν θα προσθέσετε ένα ζευγάρι στην περιστροφή σας και ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά Sneaker Nike!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *