Γιατί το τέλος του λευκού X Nike’s “The Ten” είναι ένα σπουδαίο πράγμα

Γιατί το τέλος του λευκού X Nike’s “The Ten” είναι ένα σπουδαίο πράγμα

στο τέλος του περασμένου μήνα, ο Virgil Abloh πήρε στο Instagram για να αποκαλύψει το τέλος της θρυλικής συλλογής εκτός λευκού X Nike. Παρουσιάστηκε το 2017, το “The Ten” θεωρείται από πολλούς ως μία από τις πιο δημοφιλείς συνεργασίες του Sneaker όλων των εποχών. Η προσεκτική αποδόμηση, καθώς και η ανακατασκευή δέκα από τις πιο σημαντικές σιλουέτες της Nike, δηλώνοντας ότι αυτή η συλλογή άλλαξε το παιχνίδι του sneaker μόνιμα δεν είναι υπερβολή.

Ενώ είναι χαρακτηριστικό να είναι αναστατωμένος από αυτή την ανακοίνωση, δεν είναι όλα τα μοίρα καθώς και η θλίψη. Κρατώντας αυτό, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το τέλος του λευκού X Nike “The Ten”? είναι ένα σπουδαίο πράγμα! Για περισσότερο υλικό όπως αυτό, φροντίστε να κατεβάσετε δωρεάν την επίσημη εφαρμογή προμηθευτή SOLE τώρα!

Από τότε που αποκάλυψε πρώτα πριν από δύο χρόνια, υπήρξε μέθοδος περισσότερο από δέκα εκτός λευκού X Nike παραλλαγές-τριάντα τέσσερα για να είμαστε ακριβείς. Εάν ο Virgil Abloh επέλεξε να συνεχίσει αυτή τη συνεργασία, σίγουρα, η ζήτηση καθώς και η προσφορά θα αυξανόταν προφανώς, ωστόσο η διαφημιστική εκστρατεία θα έπαιρνε απότομη πτώση.

Ενώ αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικό για τη γειτονιά του πάνινα παπούτσια βραχυπρόθεσμα, θα επηρεάσει δραματικά τη φήμη του σχεδιαστή μακροπρόθεσμα. Πάρτε τη γαλλική σχεδιαστής Pierre Cardin, για παράδειγμα. Γνωστός για το πρωτοποριακό στυλ του καθώς και για τα σχέδια ηλικίας του, έχει κυκλοφορήσει τόσα πράγματα στο σημείο που μπορείτε τώρα να ανακαλύψετε τα πορτοφόλια του σε κάδους ευκαιρίας στην περιφερειακή σας High Street. Από την άλλη πλευρά, το εικονικό Chanel No. 5 του Coco Chanel έμεινε ακριβώς το ίδιο κατά τα τελευταία εκατό χρόνια. Δεν απελευθέρωσε ένα Chanel No. 6 ή ακόμα και ένα Chanel No. 34. Η διατήρηση του ειδικού είναι σίγουρα το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνετε.

Πρέπει επίσης να λάβουμε υπόψη ότι ο Abloh τελειώνει μόνο “τα δέκα”, καθώς και όχι τη σύνδεσή του με τη Nike στο σύνολό της. Στην πραγματικότητα, οι φήμες προέκυψαν ότι το swoosh θα εργάζεται σε λευκή ενεργή, ⁣⁣a εποχιακή συλλογή αφιερωμένη στον τρόπο ζωής που συμβαίνει και από το γυμναστήριο. Επιπλέον, έχουμε ήδη δει πολλά μη “τα δέκα”. πάνινα παπούτσια, όπως το λευκό λευκό x nike vapor street flyknit “track & amp; Field “το οποίο αποκαλύφθηκε για την άνοιξη/το καλοκαίρι του 2019, καθώς και πιο πρόσφατα, το λευκό X Nike Air Force 1 ‘Blue’, το οποίο θα πέσει στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στο Σικάγο, συμμορφώνοντας με την ίδια τεχνική απελευθέρωσης Ως μουσείο σύγχρονης αποκλειστικής τέχνης που εισήχθη τον Ιανουάριο του 2018. Έτσι, αν είστε οπαδός των πάνινα παπούτσια Swoosh του Virgil, αυτό πιθανότατα δεν πηγαίνει οπουδήποτε σύντομα.

Τούτου λεχθέντος, το τέλος αυτής της αξιόλογης εταιρικής σχέσης μπορεί να ανοίξει τη μέθοδο σε εξαιρετικά υψηλές ζεστές λευκές συνολικές συνολικές συνολικές συνολικές συνολικές συνθήκες με άλλες μάρκες. Για παράδειγμα, ο Abloh μπορεί να συνεργαστεί με την Adidas για να επαναλάβει πολλές σιλουέτες, συμπεριλαμβανομένης της Ultra Boost, του NMD, του EQT, καθώς και του Yung-1. Από την άλλη πλευρά, ο σχεδιαστής με έδρα το Μιλάνο θα μπορούσε επίσης να συνεργαστεί με μικρότερες μάρκες όπως το ASICS, το Hender Scheme, το Onitsuka Tiger, καθώς και το Mizuno. Αυτή η κίνηση θα ήταν παρόμοια με το πώς ο Rick Owens έφυγε από την Adidas να πάει μετά από συνεργασίες με τον γερμανό κατασκευαστή σανδάλι Birkenstock και την αμερικανική κληρονομιά καουτσούκ από καουτσούκ. Επιπλέον, αυτές οι τέσσερις μάρκες θα είχαν σίγουρα νόημα, επειδή ο Abloh ήταν πάντα οπαδός της Ιαπωνίας, με μια μυριάδα κομμάτια που έγιναν με τη βοήθεια του σύγχρονου καλλιτέχνη Takashi Murakami.

Όπως και με όλα τα πράγματα, είναι πάντα πολύ καλύτερο να εστιάσετε την ενέργειά σας σε νέες, έξυπνες θέσεις εργασίας και όχι να ασχοληθείτε με τις συλλογές του παρελθόντος. Ο Virgil Abloh δεν είναι πλήρης ξένος για να προχωρήσει στο επόμενο τεράστιο πράγμα. Συμμετέχοντας με την πρακτική του με τον Kanye West στο Fendi το 2009, μετακόμισε γρήγορα στην εκκίνηση του οράματος του Streetwear Pyrex, χτυπώντας τυχαία το λογότυπό του σε παλιά πουκάμισα, καθώς και χρεώνοντας μέχρι και £ 450 ένα ποπ. Η ετικέτα στη συνέχεια μετατράπηκε σε off-λευκό το 2012, καθώς και οδήγησε σε μέθοδο σε τόνους υψηλών ζεστών συνεργατών και, φυσικά, την επίσκεψη του Abloh ως δημιουργικός διευθυντής ανδρικών ενδυμάτων του Louis Vuitton.

Από τη μελέτη των πολιτικών μηχανικών στο Πανεπιστήμιο του Wisconsin-Madison για να καταλήξουμε σε έναν από τους τρεις μαύρους που οδηγούν ένα σπίτι μόδας high-end, οι άλλοι δύο είναι ο Ozwald Boateng στο Givenchy, καθώς και ο Olivier Routeing στο Balmain, ο Virgil Abloh είναι Πάντα εν κινήσει, καθώς και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το τέλος του “The Ten”. Σηματοδοτεί την αρχή του κάτι που προκαλεί το μυαλό, που προκαλεί σκέψη, καθώς και το παιχνίδι που αλλάζει.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *