Πρώτα ματιά στη συλλογή Converse

Πρώτα ματιά στη συλλογή Converse

μετά από τη δημοφιλή συνεργασία τους Nike Air Force 1 νωρίτερα αυτό το έτος, οι Swoosh και Samuel Ross επανενώθηκαν για ένα επερχόμενο πάνινο πάνινο παπούτσι A-Cold* x X Converse Συλλογή, και παίρνουμε την πρώτη μας εμφάνιση ακόμα!

Εικόνες Ευγενική προσφορά του Highsnobiety του Christopher-Jacques Morency, οι τρεις σιλουέτες απόλυτα συγχωνεύουν φουτουριστική αισθητική με στρατιωτικά εμπνευσμένα στοιχεία. Το πρώτο ζεύγος βασίζεται στο εικονικό μοντέλο Chuck Taylor, με μια εξαιρετικά χοντρά μοναδική μονάδα που του δίνει μια σχεδόν μπότες και ένα ανθεκτικό άνω ripstop.

Το επόμενο, από την άλλη πλευρά, μπορεί να υπερηφανεύεται για μια πιο κλασική εμφάνιση, με γήινους τόνους και υλικά premium που σίγουρα θα γυρίσουν τα κεφάλια. Ένας ιμάντας αστράγαλο λειτουργεί από κοινού με το συμβατικό σύστημα κορδονιών για την τελική εφαρμογή κλειδώματος και ένα μικρό λογότυπο “ACW” φτάνει στον πίνακα του ποδιού.

Αυτή τη στιγμή, σχεδόν τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για τη συλλογή A-Cold-Wall* X Converse Sneaker, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες πληροφορίες απελευθέρωσης καθώς αναπτύσσεται! Ενημερώστε μας ποιο ζευγάρι θα προσθέσετε στη συλλογή σας και ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά Converse Sneaker!

Εικόνες μέσω Aardrijkskunde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *