Μόνο 5 ζεύγη του Kanye West X Nike Air Max 180 υπάρχουν … Αυτός ο συλλέκτης έχει 2 ζευγάρια

Μόνο 5 ζεύγη του Kanye West X Nike Air Max 180 υπάρχουν … Αυτός ο συλλέκτης έχει 2 ζευγάρια

ενώ ο Kanye West είναι πιθανότατα πιο διάσημος για τη δουλειά του με την Adidas αυτές τις μέρες, είναι αρκετά τυπική κατανόηση που αντιμετώπισε ο ράπερ Nike πριν από την τρία του Stripe. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του χρόνου του στο Swoosh, ο Kanye εισήγαγε διάφορες παραλλαγές του Nike Air Yeezy πριν εγκαταλείψει το εμπορικό σήμα λόγω της αλήθειας που δεν ήταν σε θέση να αποκαλύψει τον εαυτό του με στυλ εντελώς λόγω των περιορισμών της Nike.

Ενώ πολλοί από εσάς δεν είστε εξοικειωμένοι με το Nike Air Yeezy I καθώς και το II, είναι λιγότερο γνωστό ότι πριν να εργαστεί για τις προαναφερθείσες σιλουέτες, ο κ. West παρήγαγε ένα ζευγάρι δείγματος Nike Air Max 180 που δεν το έκαναν ποτέ στο στάδιο της παραγωγής. Επηρεασμένο από την αποφοίτηση καθώς και το συνοδευτικό έργο τέχνης που σχεδιάστηκε από τον Takashi Murakami, αυτά είναι η έννοια του πρώιμου Kanye στο καλύτερό του.

Αυτά τα ζεύγη ήταν πράγματι μόνο δείγματα, επομένως, δημιουργήθηκαν μόνο ένα χαμηλό ποσό των 5 ζεύγους, πράγμα που σημαίνει ότι είναι δυνητικά ένα από τα σπανιότερα πάνινα παπούτσια που υπάρχουν. Δεν είναι ένα τυπικό περιστατικό να βλέπουμε ακόμη και νέες εικόνες αυτών των αθλημάτων, καθώς υπάρχει τόσο λίγο που υπάρχει, αλλά ο συλλέκτης sneaker apply.arts.nyc έχει τώρα φωτογραφίσει δύο ζευγάρια μαζί, το οποίο αρκεί για να στείλει οποιοδήποτε είδος sneakerhead σε μια άμεση φρενίτιδα.

Ενώ οι περισσότεροι από εμάς μπορούν να ονειρευτούν μόνο να έχουν ένα τόσο σημαντικό κομμάτι της ιστορίας των πάνινα παπούτσια, είναι να αφαιρεθεί ότι αυτό ένα σημαντικό flex. Δυστυχώς, εκτός αν έχετε σοβαρά βαθιές τσέπες, μπορείτε να συνεχίσετε να σπαταλάτε πάνω από αυτές τις εικόνες! Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο δεξιά εδώ στον μοναδικό προμηθευτή για όλα τα τελευταία, καθώς και ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην τελευταία συνεργασία της Jordan της Jordan!

Εικόνα μέσω apply.arts.nyc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *