Οι αριθμοί αποθεμάτων μόλις διαρρεύσουν για την εικόνα Travis Scott x Air Jordan 6 ‘Yellow’

Οι αριθμοί αποθεμάτων μόλις διαρρεύσουν για την εικόνα Travis Scott x Air Jordan 6 ‘Yellow’

μέσω του TheJordanVault23
Μετά την έναρξη του Travis Scott X Air Jordan 6 ‘Cactus Jack’ το περασμένο Σαββατοκύριακο, έχουμε τώρα περισσότερες πληροφορίες για την αναμενόμενη ‘κίτρινη’ χρωματιστή που εντοπίστηκε για πρώτη φορά στα πόδια της LA Flame τον Αύγουστο. Από τους πιθανούς αριθμούς αποθεμάτων σε μια φημολογούμενη ημερομηνία κυκλοφορίας, εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα!

Με το ίδιο κτίριο premium με το «Medium Olive» που έπεσε νωρίτερα αυτό το μήνα, το «κίτρινο» είναι ντυμένο σε ένα μουστάρδα nubuck με τους ίδιους «μαύρους» καθώς και «πανεπιστημιακούς κόκκινους» τόνους όπως το πρωτότυπο. Κατά μήκος του αστραγάλου, θα βρείτε μια μικροσκοπική τσέπη για να αποθηκεύσετε το μυστικό σας stash, καθώς και κάτω κάτω, η παραδοσιακή μεσαία σόλα αέρα εγχέεται με τεχνολογία Glow-in-the-Dark, έτσι ώστε να φωτίζουν κατά τις συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Εικόνα μέσω του JordanVault23
Προηγουμένως φημολογείται ότι είναι φίλοι καθώς και αποκλειστικά στην οικογένεια, μόνο 50.000 ζευγάρια πρόκειται να προχωρήσουν στην παραγωγή σύντομα, κάτι που περιορίζεται εξαιρετικά το λιγότερο. Τούτου λεχθέντος, ο Αμερικανός ράπερ έχει αναγνωρίσει πλήρως πόσο γρήγορα θα προστεθεί ο Air Jordan 6, οπότε ελπίζουμε ότι θα προστεθεί περισσότερο απόθεμα.

Από την άποψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας, το Travis Scott X Air Jordan 6 ‘Yellow’ είναι pencililed μέσα για μια εκτόξευση της άνοιξης 2020, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες πληροφορίες καθώς αναπτύσσεται! Θα προσπαθήσετε για ένα ζευγάρι όταν τελικά μειώνονται στις αρχές του επόμενου έτους; Ενημέρωσέ μας!

Εικόνα μέσω του JordanVault23

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *