Το Nike Air VaporMax Flyknit 3 “Iron Gray” προσφέρεται τώρα!

Το Nike Air VaporMax Flyknit 3 “Iron Gray” προσφέρεται τώρα!

Αναζήτηση για ένα πάνινο παπούτσι που θα λειτουργήσει με απολύτως οποιοδήποτε είδος σε σχήμα που ρίχνετε; Στη συνέχεια, μην κοιτάξετε περισσότερο από το Nike Air VaporMax Flyknit 3 “Iron Gray”! Η τρίτη γενιά του παπουτσιού που μοιάζει με κάλτσα Swoosh, αυτό είναι το τέλειο ζευγάρι για να ροκ παντού, καθώς και να προσφέρεται τώρα από το Foot Locker UK!

Με ένα “σίδερο γκρι” Flyknit Upper, ένα υποκείμενο σύστημα λυγισμού flywire προσδίδει για μια αποικοδομημένη αισθητική που σίγουρα στάθηκε η δοκιμασία του χρόνου. Οι αποχρώσεις του “Particle Grey” εμφανίζονται στα κορδόνια καθώς και στον πάγκο της φτέρνας, ενώ ένα πασπαλίζουμε με “κόκκινο κομμάτι” κατεβαίνει στην καρτέλα έλξης της φτέρνας καθώς και το Nike Swoosh που γλιστράει στα πλευρικά και τα μεσαία πλευρικά πάνελ.

Αυτό που κάνει αυτό το σχέδιο τόσο εμφανές είναι το σύστημα Air VaporMax πλήρους μήκους που κάθεται κάτω. Χρωματίζεται με τόνο ξυλάνθρακα, παρέχει άνεση 360 μοιρών καθώς και μαξιλάρι οπουδήποτε καθώς και κάθε φορά.

Διατίθεται τώρα από το Foot Locker UK, το Nike Air VaporMax Flyknit 3 “Iron Gray” είναι ένα must-have για κάθε είδους περιστροφή, οπότε σταματήστε αυτό που κάνετε καθώς και αστυνομικός τώρα! Ενώ είστε εδώ, εδώ είναι ακριβώς πώς να αστυνομεύσει το off-λευκό X Air Jordan 4 “Sail”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *