Το Sean Wotherspoon X Atmos X Asics Gel-Lyte 3 παίρνει τελικά μια ευρωπαϊκή ημερομηνία κυκλοφορίας!

Το Sean Wotherspoon X Atmos X Asics Gel-Lyte 3 παίρνει τελικά μια ευρωπαϊκή ημερομηνία κυκλοφορίας!

Μετά την απελευθέρωση μόνο για την Ιαπωνία νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, ο εξαιρετικά πολυπόθητος Sean Wotherspoon X Atic X Asics Gel-Lyte 3 έχει τελικά μια ευρωπαϊκή ημερομηνία κυκλοφορίας! Μία από τις πιο αναμενόμενες συνεργασίες της χρονιάς, αυτό είναι τεράστιες ειδήσεις για sneakerheads στο Ηνωμένο Βασίλειο και πέρα!

Πρώτα διαρρεύσει μέχρι τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, η ανάληψη του Wotherspoon για το θρυλικό ιαπωνικό πάνινο παπούτσι δεν είναι σε αντίθεση με οτιδήποτε έχουμε δει πριν. Κρατώντας σύμφωνα με την αγάπη του αμερικανικού σχεδιαστή μόδας για όλα τα πράγματα που απομακρύνθηκαν, το Gel-Lyte 3 είναι όμορφα τυλιγμένο στο Corduroy σαν το Air Max 97/1 που ξεκίνησε το 2018.

Ασχολείται με την τελειότητα, το δεξιό παπούτσι διαθέτει μια τολμηρή πορτοκαλί και μπλε παλέτα, ενώ ο αριστερός επιλέγει έναν εντυπωσιακό μοβ και πράσινο συνδυασμό που έχει γίνει για να γυρίσει τα κεφάλια.

Εικόνα μέσω του Atmos Tokyo

Εικόνα μέσω του Atmos Tokyo
Σαν να μην ήταν αρκετά τρελό, ο Hommyo Hidefumi έβαλε το παπούτσι με μια δέσμη προσαρμόσιμων στοιχείων που οδηγούν σε έναν πραγματικά μοναδικό εκπαιδευτή. Για να κλωτσήσει τα πράγματα, οι θρυλικές λωρίδες τίγρης της Asics μπορούν να συνδεθούν και να αποσπαστούν χρησιμοποιώντας το Velcro με συνολικά πέντε διαφορετικά χρώματα που έρχονται στο κουτί. Θα σας παρουσιάσουμε επίσης ένα σύνολο μπαλώματα τακουνιών που περιλαμβάνουν λογότυπα για το Atmos, το Asics και, φυσικά, τον ίδιο τον συνιδρυτή του δύο γύρου.

Εάν χρειάζεστε το Sean Wotherspoon X Atmos X ASICS Gel-Lyte III στη συλλογή του sneaker σας, τότε πρέπει να ακούσετε. Προγραμματίστηκε να πέσει στις ΗΠΑ στις 7 Αυγούστου και στην Ευρώπη στις 20 Αυγούστου, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή και θα σας κρατήσουμε ενημερωμένους με τις τελευταίες πληροφορίες κυκλοφορίας, τους εμπόρους και τις Raffles! Σε σχετικές ειδήσεις, το Affix-Works X ASICS Novablast ορίζει τα υποδήματα που έχουν τρίβει!

Εικόνα μέσω του Atmos Tokyo

Εικόνα μέσω του Atmos Tokyo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *