Μόνο 100 ζεύγη του Adidas NMD S1 “Friends & Family” υπάρχουν

Μόνο 100 ζεύγη του Adidas NMD S1 “Friends & Family” υπάρχουν

νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, ο Pharrell Williams πήρε στο Instagram για να πειράξει το επερχόμενο Adidas NMD S1. Η τελευταία γενιά της θρυλικής Nomad Silhouette των τριών λωρίδων, είναι επίσης ο μεγαλύτερος επανασχεδιασμός που έχει λάβει ποτέ το μοντέλο. Με την επίσημη ημερομηνία έναρξης που επικρατεί πιο κοντά και πιο κοντά, τώρα παίρνουμε την πρώτη μας ματιά στο Adidas NMD S1 “Friends & Family” – και είναι ένας αναισθητοποιητής.

Εικόνα μέσω Philllllthy
Βαμμένο σε ένα καθαρό “Aero Green” Colourway, η έκδοση “Friends & Family” είναι αποκλειστική για τον εσωτερικό κύκλο της Adidas. Διαθέτοντας ένα ελαστικό άνω άνω, τα πλευρικά και τα μεσαία είναι διακοσμημένα σε μονόινα πλέγμα παρόμοιο με το Yeezy Boost 380. Τρεις λωρίδες που περιγράφουν τα πλάγια τα πλευρικά τοιχώματα, ενώ τα παχιά κορδόνια σχοινιών 3M συνδέουν τα πάντα μαζί.

Κάτω παρακάτω είναι όπου συμβαίνει η μαγεία. Διαθέτοντας μια επιπλέον ογκώδη ενδιάμεση σόλα, αυτό στεγάζεται μέσα σε μια μονάδα See-through που είναι τόσο άνετη όσο παίρνει. Για να το στρογγυλοποιήσετε όλα, η εξωτερική σόλα του NMD αποτελείται από διάφορα λογότυπα Trefoil που φέρει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με τον εκπαιδευτή του ρετρό μαραθωνίου, ολοκληρώνοντας το σχέδιο.

Εικόνα μέσω Philllllthy
Το Adidas Originals NMD S1 “Friends & Family” δεν θα πάρει μια έκδοση λιανικής πώλησης, αλλά η ίδια η σιλουέτα φημολογείται ότι θα ξεκινήσει πολύ σύντομα. Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτό το συγκεκριμένο χρώμα και σε σχετικές ειδήσεις, η retropy e5 του Adidas E5 “Solid Gray” είναι η απάντησή του στο New Balance 327!

Εικόνα μέσω Philllllthy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *