Το Nike Air Max 97 “Silver Bullet” πρόκειται να επιστρέψει το 2022

Το Nike Air Max 97 “Silver Bullet” πρόκειται να επιστρέψει το 2022

για τελευταία φορά το 2017 για να γιορτάσει την 20ή επέτειό της, η Nike Air Max 97 “Silver Bullet” φημολογείται να επιστρέψει όταν για άλλη μια φορά το 2022 σε Σημειώστε ότι είναι 25η! Το Colourway είναι γρήγορα ένα από τα πιο πολυπόθητα όλων των εποχών μεταξύ των εραστών της Nike σε όλο τον κόσμο, καθώς και δεν θα είναι καμία αμφιβολία να είναι μια εξέχουσα απελευθέρωση. Σχεδιασμένο από τον Christian Tresser, καθώς και επηρεασμένο από τα ιαπωνικά τρένα σφαίρας, το AM97 ήταν μια κεντρική απελευθέρωση στην ιστορία της Nike καθώς και παραμένει εμφανής σήμερα.

Προσφέροντας μία από τις καθαρότερες παλέτες χρωμάτων όλων των εποχών, η ασημένια σφαίρα αποτελείται από φουτουριστικό ασήμι, χτυπήματα ζωντανού κόκκινου καθώς και μαύρων τόνων. Αυτός ο συνδυασμός καθιστά ένα εύκαμπτο πάνινο παπούτσι που είναι σχεδόν εγγυημένο να συνδυάζεται άψογα σε οποιοδήποτε είδος στολή. Εάν δεν ήσασταν τυχεροί για να πάρετε τα χέρια σας στην τελευταία κυκλοφορία το 2017, τώρα είναι η ώρα να προετοιμαστείτε για αστυνομικό!

Εικόνα μέσω Nikenike Air Max 97 “Ασημένια σφαίρα”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Nikenike Air Max 97 “Ασημένια σφαίρα”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Το πάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από δερμάτινο δέρμα καθώς και ανθεκτικά συνθετικά για να τύπου ένα ζευγάρι που είναι κατάλληλο για όλες τις εποχές, με κόκκινα μίνι swoosh λογότυπα που βρέθηκαν στις πλευρικές και μεσαίες πλευρές για μια εικονική πινελιά. Οι ανακλαστικές λεπτομέρειες καθιστούν και αυτούς τους κεφαλούς στο σκοτάδι, ενώ υπάρχει περισσότερη επωνυμία στις γλώσσες καθώς και τις καρτέλες των τακουνιών. Ένα σύστημα με χαμηλό κλειδί ολοκληρώνει την κομψή αισθητική που φαίνεται σε όλο το σχέδιο. Underfoot, υπάρχει ένα πλήρες σύστημα Nike Air Max System, καθιστώντας αυτά τα τέλεια καθημερινά steppers.

Εάν είστε τόσο ενθουσιασμένοι όσο είμαστε σχετικά με την επιστροφή του Nike Air Max 97 “Silver Bullet”, τότε θα πρέπει να καθίσετε σφιχτά για λίγο περισσότερο, καθώς δεν αναμένεται να επιστρέψουν μέχρι το 2022. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε αποκαλυφθεί περαιτέρω λεπτομέρειες, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο ακριβώς εδώ στον μοναδικό προμηθευτή, καθώς θα σας ενημερώσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες μόλις κυκλοφορήσουν. Εν τω μεταξύ, αναζητήστε τον υπόλοιπο ιστότοπό μας, καθώς και επιθεωρήστε την καλύτερη εμφάνισή σας ακόμα στο Air Jordan 1 High OG “Rebellionaire”!

Εικόνα μέσω Nikenike Air Max 97 “Ασημένια σφαίρα”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *