Η Nike αναλαμβάνει νομική δράση εναντίον της Skechers πάνω από τα παπούτσια που εμπνέονται από το Air VaporMax

Η Nike αναλαμβάνει νομική δράση εναντίον της Skechers πάνω από τα παπούτσια που εμπνέονται από το Air VaporMax

μέσω της Nike
Το Nike Air VaporMax είναι ένα από τα πιο γνωστά πάνινα παπούτσια του 21ου αιώνα. Εισήχθη στον κόσμο το 2017, έχει γίνει γρήγορα ένα από τα πολλά δημοφιλή πάνινα παπούτσια για τον τρόπο ζωής του Beaverton, λόγω της θρυλικής μονάδας αέρα πλήρους μήκους που πήρε την Kathy Gomez, VP της καινοτομίας κάτω από το πόδι, δεκαπέντε προσπαθεί να πάρει σωστά. Με όλη αυτή την επιτυχία, οι ανταγωνιστές όπως ο Skechers προσπάθησαν να αναπαράγουν αυτή τη νικήτρια φόρμουλα με το δικό τους εμπνευσμένο παπούτσι και το Swoosh δεν έχει απολύτως κανένα από αυτά.

Σύμφωνα με αναφορές, η Nike αναλαμβάνει νομικές ενέργειες κατά της μάρκας Californian Footwear για την υποτιθέμενη αντιγραφή του Air VaporMax. Σε μια πρόσφατη αγωγή, η Nike ισχυρίζεται ότι ο Skechers δημιουργεί “skecherized εκδόσεις” των σιλουέτων του, δείχνοντας τα μοντέλα όπως ο Atlas Skech-Air, το Skech-Air 92, το Skech-Air Stratus και η έκρηξη του Skech-Air ως απαραίτητη παραβιάσεις.

“Η Nike κατέθεσε αυτό το κοστούμι για να συνεχίσει να υπερασπίζεται την ανάπτυξη του σχεδιασμού της και να σταματήσει τους Skechers από την ελεύθερη οδήγηση στη σημαντική επένδυση των ταλέντων και των πόρων της Nike που αναπτύσσονται για να καινοτομήσουν”. Κράτη Nike, η οποία επίσης ισχυρίζεται ότι ο Skechers έκανε τη δική τους έκδοση του Air Max 270.

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο μεγαλοπρεπείς έχουν πάει στο κεφάλι στο δικαστήριο. Πίσω το 2016, η Nike κατηγόρησε τους Skechers ότι έσπασε τα εντελώς δωρεάν και flyknit μοντέλα. Βλέπετε ομοιότητες μεταξύ των αθλημάτων; Σε ποια πλευρά βρίσκεστε σε αυτήν την περίπτωση; Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε και βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για τα πιο πρόσφατα και μεγαλύτερα νέα του sneaker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *