Εδώ είναι οι πιο καυτές εκδόσεις του σαββατοκύριακου!

Εδώ είναι οι πιο καυτές εκδόσεις του σαββατοκύριακου!

Κάθε φορά σε μια στιγμή, παίρνουμε ένα σαββατοκύριακο τραπεζών που είναι απλώς γεμάτο θερμότητα, και αυτό το Σαββατοκύριακο σίγουρα δεν είναι διαφορετικό. Γεμιστό με εξωφρενικά hyped συνεργασίες, παίρνουμε επίσης μερικές πολυπόθητες αποθήκες εδώ και εκεί επίσης. Αν θέλετε να πάρετε μια πλήρη κατάρρευση του τι πρόκειται να έρθει, έχουμε την πλάτη σας, όπως εδώ είναι οι πιο καυτές κυκλοφορίες του σαββατοκύριακου!

Από την έντονα αναμενόμενη ένωση La X Air Jordan 4 “Off Noir” στις περιζήτητες Yeezy 700 V3 “Arzareth”, ρίξτε μια ματιά κάτω και βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στο @thesolesupplier και @TheSolerestocks πάνω στο Twitter για σας Καλύτερη ευκαιρία για μπάτσο! Ας φτάσουμε σε αυτό!

Εικόνα μέσω adidas
Atmos x adidas zx 8000 “g-snk”

Μετά από μια αποκλειστική απελευθέρωση της Ιαπωνίας νωρίτερα αυτή τη σεζόν, το Atmos X Adidas ZX 8000 “G-SNK” ξεκινά τελικά παγκοσμίως. Πτώση ως μέρος της συλλογής A-ZX των τριών λωρίδων, το ιαπωνικό αποτύπωμα έχει δανείσει τις ευαισθησίες των φιδιών τους στην κλασική κρέπα, με αποτέλεσμα μια εκπληκτική, λάμψη-στο-σκοτάδι παρασκευή που πραγματικά πρέπει να δείτε να πιστεύετε. Ξεκινώντας στις 28 Αυγούστου στις 7πμ.

Εικόνα μέσω Yeezy Mafia
Yeezy 700 V3 “Arzareth”

Μετά από κυριολεκτικά μήνες αναμονής, το Yeezy 700 V3 “Arzareth” ξεκινά τελικά αυτό το Σαββατοκύριακο. Έχουμε ήδη δει δύο 700 V3 Drop, αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο μυαλό του sneakerhead ότι αυτό το χρώμα είναι το πιο hyped ένα ακόμα. Με μια βάση primeknit και ένα σύστημα Glow-in-the-Dark RPU Caging, αν μπορείτε μόνο να τοποθετήσετε ένα παπούτσι αυτό το Σαββατοκύριακο τότε βεβαιωθείτε ότι είναι αυτό. Ξεκινώντας στις 29 Αυγούστου στις 7 το πρωί.

Εικόνα μέσω γραμμής τερματισμού
Air Jordan 12 “Πανεπιστημιακό χρυσό”

Μετά από πολλά teasers και ακόμη περισσότερες καθυστερήσεις, το Air Jordan 12 “Gold Gold” τελικά πέφτει αυτό το Σαββατοκύριακο. Εμπνευσμένο από το ζευγάρι που ο Gary Payton κούνησε κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2003-04 με τους Λος Άντζελες Λέικερς, αυτό το χρώμα είναι γεμάτο με ιστορία και έχει διαδραματίσει ουσιαστικό ρόλο τόσο στην κουλτούρα του πάνινα παπούτσια όσο και στο μπάσκετ. Ξεκινώντας στις 29 Αυγούστου στις 8 π.μ.

Εικόνα μέσω στιγμών
Πολιτικός X Nike SB Dunk Χαμηλή “Θερμογραφία”

Εάν υπάρχει ένα παπούτσι που όλοι μιλάνε για αυτή τη σεζόν, είναι το πολιτικό x nike sb dunk χαμηλή “θερμογραφία”. Από απόσταση μπορεί να μοιάζει με κάθε παλιό dunk χαμηλό, αλλά μετά από περαιτέρω επιθεώρηση θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει κάτι περισσότερο από ό, τι συναντά το μάτι. Για ένα πράγμα, το μαύρο δερμάτινο άνω μέρος είναι στην πραγματικότητα ενεργοποιημένη θερμότητα, πράγμα που σημαίνει ότι θα μετατραπεί μαγικά σε ένα πολύχρωμο αριστούργημα μόλις έρχονται σε επαφή με οτιδήποτε ζεστό. Ξεκινώντας στις 29 Αυγούστου στις 8 π.μ.

Εικόνα μέσω woei
Nike Air Max 1 “Hunter Green”

Πτώση ως μέρος του πολυαναμενόμενου “Anniversary Pack”, το Nike Air Max 1 “Hunter Green” κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες και παίρνει μια αρκετά μεγάλη ανακατασκευή αυτό το Σαββατοκύριακο. Ένα από τα πρώτα χρώματα που σχεδίασε το Tinker Hatfield το 1987, υπάρχουν πολύ λίγα πάνινα παπούτσια που είναι τόσο εικονικά όσο αυτό. Ξεκινώντας στις 29 Αυγούστου στις 8 π.μ.

Εικόνα μέσω adidas
Sean Wotherspoon x Adidas Superstar “Super Earth”

Μετά από δύο Ultra Hyped συνεργασίες με δύο άλλους γίγαντες του sneaker, ο συνιδρυτής του δύο γύρου γυρίζει τώρα την προσοχή του προς τις τρεις λωρίδες με τον τρελό βιώσιμο Sean Wotherspoon X Adidas Superstar “Super Earth”. Κατασκευασμένο από 100% φυτικά υλικά, αυτό είναι ένα από τα πιο φιλικά προς το περιβάλλον πάνινα παπούτσια που μπορούν να αγοράσουν τα χρήματα σήμερα. Ξεκινώντας στις 29 Αυγούστου στις 8 π.μ.

Εικόνα μέσω του DJ Clark Kent
Ένωση x Air Jordan 4 “Off Noir”

Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό έχουμε το Union X Air Jordan 4 “Off Noir”. Ίσως το πιο αμφιλεγόμενο από τις σταγόνες αυτού του Σαββατοκύριακου, ήταν για πρώτη φορά πειράζει μέχρι τον Ιούλιο του 2019, όταν ο Chris Gibbs μίλησε γι ‘αυτό κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με το Complex. τοποθετημένο με μια πριμοδότηση και μια εξαιρετικά μοναδική διπλωμένη γλώσσα, αυτό είναι αντίθετο με οτιδήποτε έχουμε δει πριν. Ξεκινώντας στις 29 Αυγούστου, η ώρα που θα επιβεβαιωθεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *