Πάρτε vintage με το Nike Air Max Tailwind 4 ‘Metro Gray’

Πάρτε vintage με το Nike Air Max Tailwind 4 ‘Metro Gray’

για να γιορτάσετε δύο δεκαετίες της Mighty Air Max Tailwind 4 Silhouette, το Swoosh έχει επανεκδώσει το παπούτσι σε ένα εξαιρετικά καθαρό ‘Metro Gray’ Colourway, καθώς και Είναι στην πραγματικότητα το vintage πάνινο παπούτσι που σας αξίζει. Ένα σχέδιο που απολαμβάνει μια απροσδόκητη αναζωπύρωση χάρη στην πολυπόθητη Ultimate X Nike Collaboration τον Μάρτιο, εδώ είναι ό, τι απαιτείται να γνωρίζετε!

Η τοποθέτηση απρόσκοπτα στη σημερινή τάση παπουτσιών του μπαμπά, το «Metro Gray» λειτουργεί σε μια εξαιρετικά καθαρή λευκή βάση που είναι κατασκευασμένη από το Premium Leather. Το ισχυρό ναυτικό καθώς και οι γκρίζες προθέσεις λειτουργούν καθ ‘όλη τη διάρκεια της αντίθεσης, καθώς και αυτό περιγράφεται από τους εντυπωσιακούς κίτρινους τόνους που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσουν τα κεφάλια αυτή τη σεζόν. Κάτω κάτω, υπάρχει μια βαριά μεσαία σόλα Phylon, συνολικά με ορατές φυσαλίδες αέρα για άνεση όπως τίποτα άλλο. Για να ολοκληρώσουν τα πάντα, οι “Max Air” που είναι ειδικές για τις εποχές της εποχής και στη συνέχεια συνολικά το σχεδιασμό.

Διατίθεται τώρα από τη Nike UK, μπορείτε να πάρετε το 20% από το Nike Air Max Tailwind 4 ‘Metro Gray’ για περιορισμένο χρόνο μόνο με τον κωδικό May2019, οπότε φροντίστε να πάρετε ένα ζευγάρι ενώ είναι ακόμα διαθέσιμο! Ας καταλάβουμε αν θα προσθέσετε ένα ζευγάρι στην περιστροφή σας και ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά Sneaker Nike!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *