Το Air Jordan 3 “Seoul” από το 2018 επιστρέφει αργότερα αυτό το μήνα

Το Air Jordan 3 “Seoul” από το 2018 επιστρέφει αργότερα αυτό το μήνα

Όταν αφορά το AJ3, θα πιέζετε σκληρά για να βρείτε ένα χρωματιστό όπως φημισμένο ως Air Jordan 3 “Σεούλ”. Κυκλοφόρησε σε απίστευτα περιορισμένους αριθμούς το 2018, έγινε για να γιορτάσει την 30η επέτειο του Air Jordan 3 καθώς και των Ολυμπιακών Αγώνων του 1988 που πραγματοποιήθηκε στη Νότια Κορέα Μητρόπολη. Τώρα, δύο χρόνια αργότερα, φαίνεται ότι είναι έτοιμο να κάνει μια επιστροφή!

Διαθέτοντας μια Ultra Premium βότσαλα δερμάτινη κατασκευή, η “Σεούλ” γίνεται στα χρώματα της σημαίας της Νότιας Κορέας. Βαμμένο κυρίως σε λευκό, οι τόνοι του κόκκινου και του μπλε φτάνουν κατά μήκος του αστραγάλου, συμπληρώνονται τέλεια από το Taegeukgi που είναι εξαιρετικά κεντημένο κατά μήκος της γλώσσας. Η επένδυση εκτύπωσης Elephant φτάνει στο κουτί των ποδιών και στη φτέρνα, ενώ μια μεσαία σόλα Nike Air βρίσκεται κάτω για μια τρελή άνεση τόσο στο γήπεδο όσο και εκτός του γηπέδου.

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike
Αυτό που είναι τόσο ξεχωριστό για αυτό το συγκεκριμένο Air Jordan 3 είναι το Hangul που είναι σκαρφαλωμένο σε όλο το εσωτερικό του παπουτσιού. Το “Σεούλ” είναι γραμμένο στο εσωτερικό της αριστερής γλώσσας, ενώ το 1988 καλοκαιρινό παιχνίδι “Harmony and Progress” χαρακτηριστικά στο καλύτερο. Η στρογγυλοποίηση όλων είναι το αρχικό σήμα “Nike Air” Heel, κουνώντας στο OG.

Σύμφωνα με τις πηγές μας, η Nike Air Jordan 3 “Seoul” θα επιστρέψει στις 5 Οκτωβρίου, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πάροχο για πολύ περισσότερες πληροφορίες απελευθέρωσης καθώς αναπτύσσεται! Ενημερώστε μας αν θα τα προσθέσετε στη συλλογή σας αυτή τη φορά, και σε σχετικές ειδήσεις, το Nike SB Dunk Low “Βιετνάμ 25η επέτειος” γιορτάζει ένα ορόσημο!

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *