Κοντά με το Yeezy Basketball ‘Quantum’

Κοντά με το Yeezy Basketball ‘Quantum’

τον περασμένο μήνα, ο Kim K εντοπίστηκε κουνώντας το μπάσκετ Yeezy ενώ ήταν στο δρόμο της προς την Κυριακή. Παίρνοντας στην ιστορία της Instagram, μας έδωσε μια σύντομη ματιά στα έντονα αναμενόμενα πάνινα παπούτσια, αλλά όχι αρκετά για να πάρει μια αίσθηση για το ίδιο το παπούτσι. Τώρα, χάρη στον Jaysse Lopez των Urban Redities, παίρνουμε την πλησιέστερη εμφάνισή μας ακόμα στο επερχόμενο παπούτσι Kanye X Adidas!

Φτάνοντας σε μια ξεχωριστή «κβαντική» χρωματιστή, ο προπονητής μπάσκετ πρέπει να είναι ένα από τα πιο μοναδικά κώνια yzy που υπάρχουν. Τα πλευρικά και τα μέσια πλευρικά πάνελ είναι βαμμένα σε μια εντυπωσιακή εκτύπωση ζέβρας, με διαφανείς λωρίδες πλέγματος που τρέχουν σε αυτά, παρόμοια με αυτά που παρατηρούνται στο πιο πρόσφατο Yeezy Boost 350 V2s.

Μεταλλική ασημένια ταινία τρέχει σε όλη τη φτέρνα για πρόσθετη υποστήριξη και σταθερότητα, και ένα premium suede πίνακα χάρη το κιβώτιο toe σε μια ανοιχτό γκρι απόχρωση. Η σιλουέτα με υψηλή κοπή στρογγυλεύεται στη συνέχεια με μια διαφανή μεσαία σόλα, η οποία μοιάζει με την τεχνολογία ώθησης στέγασης, αλλά δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε 100%.

Με όλες αυτές τις διαρροές και τα teasers που έρχονται στα αριστερά, δεξιά και στο κέντρο, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι το Yeezy μπάσκετ «Quantum» θα πέσει πολύ σύντομα! Θα προσθέσετε ένα ζευγάρι στη συλλογή σας; Είστε οπαδός αυτού του χρώματος; Ενημερώστε μας και ενώ είστε εδώ, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στην πλήρη σειρά Sneaker Adidas!

Εικόνες μέσω Twojskicks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *