Ο Kanye West πειράζει πολύ περισσότερες φωτογραφίες του Yeezy Βελτιώστε το BBALL

Ο Kanye West πειράζει πολύ περισσότερες φωτογραφίες του Yeezy Βελτιώστε το BBALL

που συμμορφώνεται με την έκθεση του Yeezy βελτιώνουν το Bball της περασμένης εβδομάδας, ακόμη και πολύ περισσότερες φωτογραφίες εμφανίζονται τώρα στο λογαριασμό Twitter του Kanye. Αυτή η ολοκαίνουργια σιλουέτα φαίνεται να είναι εξίσου προωθημένη με τους άλλους στη σύνθεση Yeezy. Ένα πρόσφατο κοντινό πλάνο που δημοσιεύθηκε από την Kanye έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 20k.

Ο ράπερ γύρισε τον σχεδιαστή πάνινα παπούτσια με τίτλο μία από τις εικόνες με μια όχι τόσο λεπτή σκάψιμο στον Michael Jordan. Καθώς η πρώτη από την ποικιλία που αγωνίζεται άμεσα με τη μάρκα της Nike Jordan, ο Kanye δεν απομακρύνεται από τον ανταγωνισμό.

Νωρίτερα φέτος, ο Kanye δήλωσε να κάνει πολύ περισσότερα χρήματα από τα παπούτσια από το MJ. Με την συνεργασία του Adidas Yeezy που εισάγει τώρα μια σιλουέτα έτοιμη για το δικαστήριο, μπορεί να είναι μόνο θέμα χρόνου πριν κυριαρχήσει ένας νέος εκπαιδευτής γυμναστικής μεταξύ των στεφάνων.

Δεν είναι πολύ κατανοητό ότι ο Yeezy βελτιώνει το bball, ωστόσο αναμένεται μια απελευθέρωση προς το τέλος του έτους. Κρατήστε το κλειδωμένο στο @thesolesupplier για πολύ περισσότερες ενημερώσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *