Έγχυση ενός ποπ χρώματος στη συλλογή σας με αυτά τα 10 δυναμικά πάνινα παπούτσια

Έγχυση ενός ποπ χρώματος στη συλλογή σας με αυτά τα 10 δυναμικά πάνινα παπούτσια

με το φθινόπωρο τώρα σε πλήρη εξέλιξη, δεν υπήρξε ποτέ πολύ καλύτερος χρόνος για να εισάγετε ένα ποπ χρώμα στην περιστροφή του πάνινα παπούτσια σας. Ναι, μπορείτε να το παίξετε χωρίς κινδύνους με ένα ζευγάρι πάνινα παπούτσια «Triple Black», ωστόσο γιατί η κόλαση; Ακριβώς από τότε που οι μέρες γίνονται πιο σκοτεινές καθώς και πιο θλιβερές, δεν συνεπάγεται ότι το παιχνίδι του πάνινα παπούτσια πρέπει να είναι επίσης! Κρατώντας αυτό το είπε, έχουμε χειροκίνησε μερικά από τα πιο δυναμικά παπούτσια που μπορείτε να είστε αστυνομικός καλύτερα τώρα!

Nikeâ Air VaporMax Flyknit 2.0 ‘Ελαφρύ κρέμα/δρομέας μπλε’

Κατασκευασμένο από ένα ελαστικό flyknit, μια ισχυρή μπλε σκιά καταλαμβάνει την περιοχή κατά μήκος του κατώτερου τμήματος του Nike Air VaporMax Flyknit 2.0 ‘Light Cream/Racer Blue’, δουλεύοντας τη μέθοδο της όσο συγκρούονται με την κορυφαία λευκή περιοχή. Υπάρχει επίσης ένα SWOOSH με έγχρωμη κρέμα, καθώς και κάτω από ένα σύστημα πλήρους μήκους αέρα vapormax μαξιλάρι, στρογγυλοποιώντας το ελαφρύ ζευγάρι.

adidas Originalsâ rd r1 ‘Πράσινο μάρμαρο’

Σε αντίθεση με οποιοδήποτε είδος NMD πριν από αυτό, το Adidas Originals NMD R1 ‘Green Marble’ διαθέτει ένα επάνω άνω μέρος που διαθέτει ένα τακτοποιημένο περιβάλλον με το περιβάλλον μάρμαρο. Οι μαύρες πινελιές κάνουν τη μέθοδο τους στο σύστημα κορδονιών καθώς και γύρω από τη φτέρνα, ενώ τα λευκά βύσματα EVA προσφέρουν το μαρμάρινο πάνινο παπούτσι με κάποια πολύ αναγκαία αντίθεση. Ένα απόλυτο αριστούργημα.

Nike Air πολύ περισσότερο uptempo ‘Georgetown’

Εμπνευσμένο από το Georgetown Hoyas, το οποίο ήταν πιθανώς ένα από τα κορυφαία προγράμματα μπάσκετ κολλεγίων στη δεκαετία του ’80 καθώς και στη δεκαετία του ’90, ο Air Nike Air πολύ πιο uptempo ‘Georgetown’ είναι βαμμένο σε δροσερό γκρι καθώς και αποχρώσεις ‘Midnight Navy’ . Μια τόνο μεσαία σόλα καθώς και η εξωτερική σόλα από καουτσούκ καθιστούν κάτω από τα πόδια, καθώς και ένα σύστημα αέρα παρέχει επιπλέον άνεση καθώς και ένα ομαλότερο βήμα.

Η Adidas Ultra αύξηση δείχνει τις λωρίδες σας «Cloud White»

Κυκλοφόρησε ως μέρος του πακέτου ‘Show Your Stripes’, το Adidas Ultra Αύξηση δείχνει το Cloud ‘Cloud White’ διαθέτει ένα καθαρό άσπρο ανώτερο και ένα συμπληρωματικό κύπελλο μπεζ. Το Tonal Three Stripe Branding παρέχει αυτό το UB ένα μάτι που αλιεύει αισθητική, καθώς και κάτω κάτω, μια πλήρης αύξηση της μεσαίας σόλας είναι παρούσα για ασυναγώνιστη άνεση.

Nike Zoom Fly SP ‘Dark Citron’

Με ένα απρόσκοπτο κομμάτι Flymesh Upper, το Nike Zoom Fly SP ‘Dark Citron’ είναι οτιδήποτε, όσο απλό. Χρησιμοποιώντας μια σειρά από ολοκαίνουργιες τεχνολογίες, όπως ένα πλήρες μήκος, η πλάκα νάιλον με άνθρακα ενσωματωμένη μέσα στην μεσαία σόλα, εκτός από το μαξιλάρι Lunarlon που συνδυάζει μαλακό και σταθερό αφρό για ισορροπία απορρόφησης σοκ, σταθερότητα, καθώς και απόκριση, εσείς, Απαίτηση Αυτό το ζευγάρι στη συλλογή σας καλύτερα τώρα.

adidas Originalsâ rd r1 ‘bred’

Αν και το Adidas Originals NMD R1 ‘Bred’ δεν είναι σίγουρα τόσο πολύχρωμα όσο τα άλλα σχέδια σε αυτόν τον κατάλογο, αυτό το δυναμικό ποπ του κόκκινου είναι πραγματικά κάτι. Ζωγραφισμένο σε μια παραδοσιακή χρωματιστή, αυτή η νομάδα διαθέτει μια αναπνεύσιμη προσαρμογή μαζί με το άνω ζωγραφισμένο σε μαύρο χρώμα, ενώ οι κόκκινες προθέσεις κάνουν τη μέθοδο τους σε βύσματα EVA για μια όμορφα αντιφατική αισθητική.

Nike Air Max 95 OG ‘Solar Red’

Το Nike Air Max 95 OG ‘Solar Red’ είναι στην πραγματικότητα φωτιά. Ντυμένος με ένα «λευκό», «ηλιακό κόκκινο», «γρανίτη» καθώς και σχέδιο «σκόνης», αυτό το AM95 διαθέτει μια καθαρή λευκή προσαρμογή μαζί με αποχρώσεις του γκρι σε όλη την έκταση. Η επισήμανση του παπουτσιού είναι ισχυρές κόκκινες προθέσεις στους βρόχους δαντέλας, τις γλώσσες, την εσωτερική σόλα, το λογότυπο Swoosh, καθώς και την εξωτερική σόλα, καθώς και για να ολοκληρώσουν τα πάντα, ένα δυναμικό σύστημα αέρα που χαρακτηρίζει στη μεσαία σόλα για επιπλέον άνεση.

Adidas Originals EQT Υποστήριξη Mid Adv ‘Glow’

Γιορτάζοντας 25 χρόνια της φημισμένης γραμμής EQT, το Adidas Originals EQT υποστηρίζει το Mid Adv ‘Glow’ διαθέτει ένα φωτεινό κίτρινο ριγέ επάνω επάνω επάνω με ένα μαύρο και κόκκινο τμήμα της φτέρνας. Η υπογραφή του Adidas, τρεις λωρίδες Insignia εμφανίζονται μέσα από κορδέλες αντίθεσης, οι οποίες συνδέονται με τα δαντελωτά βλεφαρίδες καθώς και τοποθετούν πάνω από ένα ανοιχτό γκρι δερμάτινο πάνελ στην περιοχή των μέσων ποδιών, εκτός από τις τυπωμένες μαύρες λωρίδες στη μεταγενέστερη μεσαία σόλα.

Nike Air Max 1 ‘απλά το κάνετε’

Μέρος του Nike ‘Just Do It.’ Πακέτο, το οποίο γιορτάζει τριάντα χρόνια της φημισμένης ετικέτας, το Nike Air Max 1 ‘Just Do It’ είναι κατασκευασμένο από ένα συνδυασμό υλικών, συμπεριλαμβανομένου του Premium Leather καθώς και του αναπνεύσιμου πλέγματος. Οι ισχυροί πορτοκαλί τόνοι κάνουν την ύπαρξή τους κατανοητή σε όλο το άνω και στη φούσκα του αέρα, ενώ η Nike “απλά το κάνει”. Το σύνθημα είναι γεμάτο για μια αισθητική που πιάνει τα μάτια.

Adidas Originals Continental 80 ‘Clear Pink’

Έχοντας μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το Yeezy Powerphase, το Adidas Originals Continental 80 ‘Clear Pink’ διαθέτει ένα εύκολο στυλ που αποτελείται από ένα παστέλ ροζ δερμάτινο άνω άνω μέρος καθώς και καουτσούκ. Οι διακοσμήσεις διατηρούνται στο ελάχιστο εδώ, με ένα λεπτό κόκκινο καθώς και λωρίδα με κορδέλα ναυτικού που τρέχει πέρα ​​από τον πλευρικό πλαίσιο, κάπως διάτρητη περιγραφή κοντά στο λάσπη, καθώς και το δάκτυλο, καθώς και το branding adidas δίπλα στα κορδόνια, στην καρτέλα της γλώσσας, Εκτός από τον μετρητή τακουνιών.

Λοιπόν, εκεί το έχετε! Δέκα δυναμικά πάνινα παπούτσια που απαιτείται στη συλλογή σας καλύτερα τώρα! ΚάνωΣυμφωνείτε με αυτό ή πιστεύετε ότι πρέπει να υπάρχουν μερικές πολύ πιο άξιες αναφορές; Ας καταλάβουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων, καθώς και να είστε βέβαιος να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για τα πιο πρόσφατα και μεγαλύτερα σε πάνινα παπούτσια!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *