Μην χάσετε τη συλλογή Adidas ‘Hi Res’ της Adidas!

Μην χάσετε τη συλλογή Adidas ‘Hi Res’ της Adidas!

Μετά από πολλή πρόβλεψη, η συλλογή hi-res της adidas είναι τελικά εδώ! Κατασκευασμένο για sneakerheads που περιπλανιούνται στο σκοτάδι καθώς και άδειοι δρόμοι της πόλης, αυτή η ποικιλία παίρνει έμπνευση από το νυχτερινό όραμα, καθώς και ένας αστυνομικός που πρέπει να είναι αστυνομικός για τη συλλογή του sneaker σας! Αποτελώντας από το Chunky Yung-96, το Retro Continental 80, καθώς και φυσικά, η γυναικεία εστιασμένη sambarose, απαιτείται αυτά στη συλλογή σας όταν μειώνονται απόψε στις 11μμ στο Adidas UK!

Το Yung-96 ‘Hi-Res’ είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο από το μάτσο. Με ένα μυστικό μαύρο άνω μέρος που διαθέτει πάνελ υψηλής ορατότητας, μια παύλα του νέου φιλικού προς το περιβάλλον χτυπά τη γλώσσα για μια ποπ αντίθεση. Εμπνευσμένο από το θρυλικό πάνινο παπούτσι Falcon Dorf από τη δεκαετία του ’90, απαιτείτε αυτό στην καθημερινή σας περιστροφή αυτή τη στιγμή!

Το Continental 80 ‘Hi-Res’ παίρνει το παπούτσι τένις της δεκαετίας του ’80 στο επόμενο επίπεδο. Το βουτυρώδες ομαλό δέρμα χαρίζει το πάνω μέρος σε μια δολοφονημένη απόχρωση, ενώ οι έγχρωμοι τόνοι παρέχουν στο παπούτσι μια ματιά που έχει φτιάξει για να γυρίσει τα κεφάλια. Το παραδοσιακό “παράθυρο” των τριών λωρίδων. Ομοίως χτυπά τα πλευρικά, συνολικά με ένα φιλικό προς το περιβάλλον τριφυλλιές.

Τέλος, έχουμε το sambarose ‘hi-res’ που είναι ξεχωριστό για τις κυρίες. Απλό και κομψό, ένα μαύρο άνω άνω βρίσκεται πάνω από μια αντίθετη λευκή πλατφόρμα πέλμα που θα σας μεταφέρει μάλλον σε νέα ύψη. Η νυχτερινή όραση επηρεάζει τη λειτουργία στο άνω πλέγμα διπλών επιπέδων που έρχεται επίσης με υλικό με χρωματική μετατόπιση.

Και οι τρεις σιλουέτες από τη συλλογή Hi-Res ‘Collection της Adidas’ Hi-Res, το Night Vision Vision Morse Code Graphics καθώς και την εμφάνιση με ένα εντελώς αντανακλαστικό κουτί παπουτσιών που είναι βέβαιο ότι θα ξεχωρίσει! Ορίστε να ξεκινήσετε απόψε στις 11μμ στο Adidas UK, ας καταλάβουμε ποιο ζευγάρι θα καλύπτετε και ενώ είστε εδώ, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στην πλήρη σειρά Sneaker Adidas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *