Η Disney και η Adidas συνεργάζονται για μια συλλογή Toy Story 4 Inspired

Η Disney και η Adidas συνεργάζονται για μια συλλογή Toy Story 4 Inspired

με το Toy Story 4 που απελευθερώνεται σε μόλις δέκα ημέρες, η Disney και η Adidas έχουν συνεργαστεί για μια συλλογή παπουτσιών που έγινε τόσο για παλιούς όσο και για νέους οπαδούς. Αποτελώντας από δύο Ultra αύξηση 19 πάνινα παπούτσια, είναι και τα δύο εμπνευσμένα από τους δύο κύριους πρωταγωνιστές του franchise, Woody και Buzz Lightyear, οι οποίοι πρώτα έπληξαν τη μεγάλη οθόνη πριν από είκοσι τέσσερα χρόνια το 1995!

Το «Woody» αποτίει φόρο τιμής στο διάσημο στολή του σερίφη, με κίτρινα, κόκκινα και μαύρα τόνους που αντιπροσωπεύουν την καραμέλα του και τις μπάντας και μπλε τόνους που συμβολίζουν τα τζιν τζιν. Το «buzz lightyear» από την άλλη πλευρά φτάνει στο ίδιο πράσινο, μοβ και λευκές αποχρώσεις με το διαστημόπλοιο του, γεμάτο με πορτοκαλί ριγέ που αποτίει φόρο τιμής στα σχέδια που παρατηρούνται στα φτερά του.

Και οι δύο χρωματισμοί UB19 κάνουν χρήση του πλήρους άνω άνω άνω για μια άνετη κάλτσα και κάθονται στην κορυφή της βελτιστοποιημένης αύξησης midsoles για να μαξιλαροί όπως τίποτα άλλο εκεί έξω. Για να το ολοκληρώσετε, το “Disney Pixar Toy Story 4” έχει κεντρωθεί στις καρτέλες της γλώσσας, ενώ οι εικονογραφήσεις γραμμών των αντίστοιχων χαρακτήρων εκτυπώνονται στις πέλματα κάθε παπουτσιού, ολοκληρώνοντας το νοσταλγικό σχέδιο.

Τοποθετημένο να πέσει μαζί με ένα BO PEEP εμπνευσμένο NMD R1 και ένα Continental 80 που επηρεάζεται από το νεότερο Toy Story Pal, Forky, το Full Toy Story 4 X Adidas Collection έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου – την ίδια ημέρα με την ταινία Iteself! Ενημερώστε μας αν θα αρπάζετε κάποιο από αυτά και ενώ είστε εδώ, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά Sneaker Adidas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *