Το Stone Island παραμένει αληθινό στις ρίζες τους με αυτή τη συλλογή εικόνων FW21/22 εικονιδίων

Το Stone Island παραμένει αληθινό στις ρίζες τους με αυτή τη συλλογή εικόνων FW21/22 εικονιδίων

Ο καθένας πολύ αγαπημένος ιταλικός μάρκας επιστρέφει με μια ακόμη συλλογή από πρωταρχικά εξωτερικά ενδύματα που προετοιμάστηκαν να πάρουν το φθινόπωρο/χειμώνα μας στο επόμενο επίπεδο. Αθλητικά σε μια ποικιλία από στρατιωτικά κομμάτια, αυτή η νέα συλλογή Stone Island παρουσιάζει τεχνικά στυλ μαζί με νέα και γνωστά υφάσματα.

Συνεχίζοντας με την συνεχώς παρούσα χρησιμότητά τους καθώς και την έμπνευση των ένοπλων δυνάμεων, το Stone Island έχει επαναπροσδιορίσει μια συλλογή από σιλουέτες εξωτερικών ενδυμάτων, όπως σακάκια puffer, πάρκα πλήρους μήκους, σακάκια στρατιωτικού τύπου καθώς και πολύ περισσότερο. Η διακόσμηση της συλλογής είναι μια σειρά από αιχμαλωτιστικά χρώματα, συμπεριλαμβανομένων των αποχρώσεων του καμένου κόκκινου, του πράσινου βρύου, του πράσινου δασών, του ηλεκτρικού μπλε, της φούξιας, του teal καθώς και των περισσότερων.

Εικόνα μέσω του Stone Island
Γνωστή για τη χρήση των πειραματικών μεθόδων παραγωγής καθώς και των υφασμάτων, το Stone Island έχουν ενσωματώσει παραδοσιακά υλικά όπως ο David TC, ένας πολυεστέρας σε σχήμα αστέρων καθώς και το μίγμα πολυαμιδίου που προέρχεται από την Ιαπωνία, με φρέσκα επεξεργασμένα νάιλον κλωστοϋφαντουργικά καθώς και ενδύματα υψηλής ποιότητας.

Εικόνα μέσω του Stone Island
Σε όλο το σκάφος, έχει δοθεί μια συγκεκριμένη έμφαση στις πολλές τσέπες που λειτουργούν σε όλη την έκταση, με μερικά κομμάτια να αγωνίζονται μέχρι και έξι στο εξωτερικό του ένδρου μόνο.

Εικόνα μέσω του Stone Island
Κρατήστε τα μάτια σας ξεφλουδισμένα τους επόμενους μήνες για να φτάσει η πλήρης συλλογή! Σε άλλες ειδήσεις, ο Kanye West μήνυσε τη Walmart πάνω από τα ψεύτικα παπούτσια αφρού RNNR.

Εικόνα μέσω του Stone Island

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *