Το δικαστήριο του Air Jordan 1 του τελευταίου χορού πέφτει αργότερα φέτος

Το δικαστήριο του Air Jordan 1 του τελευταίου χορού πέφτει αργότερα φέτος

Εάν έχετε κάνει τον τελευταίο χορό τις τελευταίες εβδομάδες, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι ο Michael Jordan λικνίζοντας το κέντρο του Air Jordan 1 Center Court. Αρχικά θεωρείται αποκλειστικό “φίλοι και οικογένεια”, φαίνεται ότι η χαμηλή κορυφαία σιλουέτα θα πάρει μια γενική απελευθέρωση μετά από όλα.

Εικόνα μέσω Nickdepaula
Εργάζοντας μια βάση “τριπλού λευκού”, ο εκπαιδευτής τένις του MJ είναι κατασκευασμένος από το Premium Tumbled Leather που είναι μαλακό και ομαλό στην αφή. Το λογότυπο της Jordan Brand είναι εξαιρετικά κατακλυσμένο στη γλώσσα, ενώ μια περίπλοκα λεπτομερή επικάλυψη κοσμεί τη φτέρνα, που φέρει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το εικονικό φτερωτό μοτίβο μπάσκετ της μάρκας.

Εκτός από αυτή την έκδοση, θα πάρουμε επίσης δύο άλλα χρώματα, και δηλαδή το “πανεπιστημιακό χρυσό” και το “Red University”. Δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι πως αυτά θα φαίνονται, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε μείνει συντονισμένα για περισσότερες πληροφορίες καθώς αναπτύσσεται!

Από την άποψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας, θα πρέπει να αναμένουμε από το δικαστήριο της Nike Air Jordan 1 να ξεκινήσει αργότερα φέτος γύρω από την περίοδο των διακοπών. Ενημερώστε μας αν θα κάνετε copping, και ενώ είστε εδώ, ίσως και να ρίξετε την πρώτη σας ματιά στο Air Jordan 1 ρετρό υψηλό OG “Hyper Royal”!

Εικόνα μέσω Nickdepaula

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *