Εδώ είναι ακριβώς πόσοι από εσάς θέλετε να αστυνομεύσει το Yeezy Boost 350 V2 ‘Sesame’

Εδώ είναι ακριβώς πόσοι από εσάς θέλετε να αστυνομεύσει το Yeezy Boost 350 V2 ‘Sesame’

Επίσημες εικόνες Τέλος επιφάνεια για το Yeezy Boost 350 V2 ‘Sesame’. Έρχεται μόνο αρκετές ημέρες μετά την επιβεβαίωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας. Αυτά εισάγουν τη μαύρη Παρασκευή!

Η Kanye West εξακολουθεί να αποκαλύπτει τα πιο hyped υποδήματα στο παιχνίδι. Παρά το τι λένε οι κριτικοί της ταινίας, το “Sply-350” απέχει πολύ από το “Dead”. Στην πραγματικότητα, αυτό το επερχόμενο χρώμα μπορεί να είναι το πιο περιζήτητο ακόμα. Μία ματιά στο Instagram ή στο Twitter, καθώς και να ανακαλύψετε πολλά τερματισμό του Emoji που έπεσε για τις διαρροές στο πόδι καθώς και λεπτομερείς εικόνες.

Ευτυχώς, δεν υπάρχει πολύς χρόνος να περιμένουμε καθώς αυτά πηγαίνουν στο διαδίκτυο στις 24 Νοεμβρίου. Με την απελευθέρωση γρήγορη προσέγγιση, εδώ είναι η δυνατότητα να δούμε ακριβώς πόσοι άνθρωποι ελπίζουν να μπάουν. Η δημοσκόπηση που ακολουθεί θα πρέπει να παρέχει μια έννοια της ζήτησης. Όπως και για όσους από εσάς δεν γίνονται τυχεροί, μπορείτε να αντιμετωπίσετε την εκτιμώμενη αποτίμηση μεταπώλησης.

Κρατήστε το κλειδωμένο στο @thesolesupplier για περισσότερες ενημερώσεις καθώς και ειδοποιήσεις που περιβάλλουν το Yeezy 350 Sesame στο τρέξιμο όσο και την εκτόξευση.

[SocialPoll id = “2166915 ″ type =”; set “]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *