Ένα pop-up της Νέας Υόρκης βλέπει την κατοικία της συλλογής FW21 Louis Vuitton της Virgil Abloh

Ένα pop-up της Νέας Υόρκης βλέπει την κατοικία της συλλογής FW21 Louis Vuitton της Virgil Abloh

. Αρχίζουμε να πιστεύουμε όχι, καθώς το εμπορικό σήμα έχει ξαφνικά ξεκίνησε ξαφνικά τη συλλογή FW21 σε μια κατοικία Pop-Up Store της Νέας Υόρκης. Η δήλωση έρχεται μόλις λίγες μέρες μετά τη σύνδεση με το K-Pop Supergroup BTS για 10 λεπτά σύντομα που οι οθόνες επιλέγουν κομμάτια καθώς και φαίνεται από τη συλλογή.

Η συλλογή Fall / Winter με τίτλο “Ebonics / Snake Oil / The Black Box / Mirror, Mirror” εμφανίστηκε πολύ για πρώτη φορά στο διάδρομο τον Ιανουάριο. Από τότε η συλλογή έχει ένα σημαντικό ποσό επαίνους στο διαδίκτυο, καθώς και έχει αφήσει τους οπαδούς υψηλής μόδας σε όλο τον κόσμο που προσδοκούν με ανυπομονησία την εκτόξευση.

Εικόνα μέσω του Louis Vuitton
Η ίδια η περιοχή αγοράς είναι ο Virgil Abloh σχεδιασμένος καθώς και τα χαρακτηριστικά κυρίως κόκκινα καθώς και πορτοκαλί αποχρώσεις που κάνουν τη μέθοδο που μοιάζει με ουράνιο τόξο αποχρώσεις τόσο φιλικών προς το περιβάλλον όσο και κίτρινη. Μαζί με αυτό, μια σειρά από μανεκέν περιβάλλουν την περίμετρο του δαπέδου που έθεσαν όλα με ανθρώπινη στάση.

Τα επιλεγμένα ενδύματα έτοιμα για φθορά, τα δερμάτινα προϊόντα καθώς και τα αξεσουάρ κάθονται στην κορυφή των μινιμαλιστικών πλίνθων, καθώς και οι οθόνες που καταλαμβάνουν τόσο τους τοίχους όσο και το κέντρο του δαπέδου. Το κατάστημα έχει προσφερθεί για να δείτε από τις 9 Ιουλίου καθώς και να βρεθεί στο 104 Prince Street, Νέα Υόρκη, NY 10012. Σε άλλες ειδήσεις, το νέο κατάστημα Shibuya του Stussy παίρνει το Californian Surf Spirit στους δρόμους του Τόκιο.

Εικόνα μέσω του Louis Vuitton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *