Τα βαθιά μωβ χρώματα κοσμούν το Yeezy βελτιώνουν 380 “covellite”

Τα βαθιά μωβ χρώματα κοσμούν το Yeezy βελτιώνουν 380 “covellite”

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Yeezy βελτιώνει το 380 “covellite” είναι ένα ειδικό χρωματιστό. Εάν δεν γνωρίζετε την πλήρη ιστορία, γενικά αυτό υποδεικνύεται ότι ήταν το πρώτο 350 V3 Colourway όταν το 380 υποδεικνύεται ότι ήταν μέρος της γραμμής 350, αλλά ο μύθος έχει ότι ο Kanye West αγάπησε τόσο πολύ τη σιλουέτα που μοιάζει ότι αποφάσισε ότι πρέπει να είναι το δικό του πράγμα. Τα πρώτα 380 που πέφτουν φέτος, τώρα παίρνουμε την καλύτερη εμφάνισή μας, χάρη σε αυτά τα κομψά νέα πλάνα από τα αγαθά σταδίου.

Όταν το “Covellite” διαρρεύσει για πρώτη φορά νωρίτερα αυτό το έτος, φαινόταν σχεδόν σαν το “Onyx”, αλλά με λίγες παύλες του Ναυτικού εδώ και εκεί, αλλά αυτές οι νέες φωτογραφίες παρουσιάζουν ένα εντελώς διαφορετικό ζώο με δείγματα φωτός και σκούρο μοβ. Με ένα ελαστικό κορυφαίο άνω, κρυμμένο μαύρο σχοινί, συνδέονται τα πάντα μαζί, συμπληρώνονται με ένα κάλτσα που χρησιμοποιεί μια ελαστική και ευπροσάρμοστη εφαρμογή.

Εικόνα μέσω αγαθών σταδίου
Κάτω κάτω, η adidas βελτιώνει την μεσαία σόλα είναι τόσο κομψή όσο ποτέ. Στεγάζεται μέσα σε μια σκούρα καφέ μονάδα, στη συνέχεια είναι επενδεδυμένη με μακροχρόνια καουτσούκ για πρόσθετη έλξη με κάθε βήμα.

Αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγες μέρες στις 15 Μαρτίου, ο Adidas Yeezy βελτιώνει το 380 “Covellite” είναι ένας εγγυημένος αστυνομικός για εμάς. Κρατήστε το κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για πολύ περισσότερες πληροφορίες απελευθέρωσης καθώς αναπτύσσεται, και σε σχετικές ειδήσεις, το Yeezy βελτιώνει το 350 V2 “Mono Pack” μόλις εμφανίστηκε σε τέσσερα χρωματιστά!

Εικόνα μέσω αγαθών σταδίου

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *