Από αυτόν τον κόσμο, το Star Wars X Adidas Ultra Αύξηση “Yoda” είναι

Από αυτόν τον κόσμο, το Star Wars X Adidas Ultra Αύξηση “Yoda” είναι

που συμμορφώνεται με την κάπως απογοητευτική συνεργασία Star Wars, οι τρεις λωρίδες αναγνωρίζονται για να ξυπνήσουν τη δύναμη με το Star Wars X Adidas Ultra Αύξηση “Yoda” “, καθώς και από αυτόν τον κόσμο, είναι. Επηρεασμένος από τον θρυλικό Master Jedi, αυτό είναι ένα must-have και για τα δύο sneakerheads καθώς και από τους οπαδούς του franchise sci-fi.

Βυθισμένο σε μια σκοτεινή οικολογική σκιά για να μιμηθεί το γούνινο δέρμα του, το “Yoda” διαθέτει ένα εξαιρετικά αναπνεύσιμο ανώτερο άνω μέρος που μοιάζει πολύ με το 1.0. Ένα ομαλό κλουβί σουέτ αναδιπλώνεται γύρω από τα πλευρικά και τα μέσια πλευρικά πάνελ, καθώς και όλα αυτά περιγράφονται με μια φιλική προς το περιβάλλον λάμψη που είναι ένα νεύμα για τη φημισμένη φώτα της Yoda που κάνει ένα καμέα στη φτέρνα.

Εικόνα μέσω άσφαλτου χρυσού

Εικόνα μέσω άσφαλτου χρυσού
Κάτω από κάτω, θα ανακαλύψετε ένα πλήρες μήκος adidas αυξάνει την μεσαία σόλα για την άνεση, καθώς και το μαξιλάρι που είναι σαν να περπατάτε στο φεγγάρι, καθώς και να στρογγυλοποιήσετε τα πάντα μακριά, το κύπελλο τακουνιών είναι κατακλυσμένο με το “Boost Ultra”, μιμώντας τη μέθοδο των Star Wars Ο χαρακτήρας μιλάει.

Αναμένεται να σηκωθεί στις 17 Σεπτεμβρίου σε μια σειρά από λιανοπωλητές, το Star Wars X Adidas Ultra Αύξηση “Yoda” είναι μια τεράστια βελτίωση σε σύγκριση με τις προσφορές του περασμένου έτους, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε αστυνομικός πριν είναι τόσο αργά! Ας καταλάβουμε αν θα τα προσθέσετε στην περιστροφή σας αυτή τη σεζόν, καθώς και ενώ είστε εδώ, μπορείτε επίσης να πάρετε μια κρυμμένη ματιά στο Pharrell Williams X Adidas NMD Hu “Extra Eye” Pack!

Εικόνα μέσω άσφαλτου χρυσού

Εικόνα μέσω άσφαλτου χρυσού

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *