Οι αδέσποτοι αρουραίοι X New Balance 991 συνεργάζονται σε 2 χρωματιστά

Οι αδέσποτοι αρουραίοι X New Balance 991 συνεργάζονται σε 2 χρωματιστά

τώρα που οι πολιτικές κλειδώματος έχουν ανακουφίσει σε ολόκληρο τον κόσμο, η New Balance έχει τεθεί σε αποστολή να επανενωθεί με τους fan-favourite συνεργάτες της. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, έχουμε δει μια σειρά από ευχάριστες προσφορές από την ετικέτα υποδημάτων με βάση τη Βοστώνη, κυρίως μερικές αναλήψεις για το μοντέλο NB991 για την 20η επέτειό του.

Καθώς εμείς γρήγορα μέθοδος στο τέλος του 2021, η New Balance καλεί για άλλη μια φορά το εμπορικό σήμα Julian Consuegra-αυτή τη φορά, για δύο 991 χρωματιστά για να κλείσουν το έτος. Έχουμε μια πρώτη ματιά στην περιζήτητη συνεργασία των αδέσποτων αρουραίων x New Balance 991, και εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε!

Για όσους ακολουθούν το ταξίδι του δίδυμου Power, δεν έχουμε αμφιβολίες ότι αυτό το σύνολο δύο τεμαχίων θα είναι ένα must-cop για εσάς, καθώς κατέχει ένα παρόμοιο χρωματικό σχέδιο με τις προηγούμενες προσφορές τους-το New Balance 990V3 και το New Balance 827 ειδικά. Η αρχή βλέπει μια γνωστή προφορά “Joker Purple”, ενώ ο τελευταίος επιλέγεται για το Black και το “Fuschia Pink”. Και τα δύο παπούτσια φτάνουν με τα υλικά OG της σιλουέτας, με αντανακλαστικές 3M τόνους και μικτά υφάσματα από σουέτ, δερμάτινα και πλέγματα που σχηματίζουν την πλειοψηφία των εξαρτημάτων. Ο σχεδιασμός είναι πλήρης με λεπτομέρειες συν-μάρκα καθώς και μια κλασική μονάδα Abzorb Midsole.

Θα προσθέσετε τους αδέσποτους αρουραίους x New Balance 991 Collab στη λίστα που πρέπει να έχετε φέτος; Βεβαιωθείτε ότι έχετε μείνει στην γνώση όλων των πιο πρόσφατων εκδόσεων New Balance εδώ στον μοναδικό προμηθευτή! Σε σχετικές ειδήσεις, η συλλογή Salehe Bembury x New Balance “Universal Communication” αποκαλύπτεται επίσημα.

Εικόνα μέσω K00PZ
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω K00PZ
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *