Το αρχικό Adidas Futurecraft 4D κάνει μια επιστροφή

Το αρχικό Adidas Futurecraft 4D κάνει μια επιστροφή

πίσω το 2017, οι τρεις λωρίδες μεταμόρφωσαν την αγορά των πάνινα παπούτσια με την απελευθέρωση του Adidas Futurecraft 4D. Μια καινοτομία που εκμεταλλεύτηκε πλήρως τις σύγχρονες τεχνολογίες 3D εκτύπωσης, έγινε σε συνεργασία με τον άνθρακα καθώς και χρησιμοποίησε μια επαναστατική νέα διαδικασία που ονομάζεται Digital Light Synthes για να παράγει μια μεσαία σόλα που δεν είχε τίποτα πριν από αυτήν.

Εάν, όπως και οι υπόλοιποι από εμάς, δεν χειριστείτε για να εξασφαλίσετε ένα ζευγάρι πίσω την ημέρα, ίσως να είστε στην τύχη, καθώς φαίνεται ότι το εξαιρετικά φουτουριστικό παπούτσι μπορεί να είναι έτοιμο να επιστρέψει πολύ σύντομα!

Εικόνα μέσω adidas
Αναμένεται να εμφανιστεί στο ακριβές ακριβώς σχήμα καθώς και το στυλ με το OG, το Futurecraft 4D διαθέτει ένα ελαστικό πλεκτό άνω που μοιάζει κάπως με την Ultra Boost. Ενώ το αρχικό ζευγάρι ήταν κατασκευασμένο από το PrimeKnit, αναμένετε ότι η επανεκκίνηση θα γίνει από το PrimeGreen, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πλαστικό καθώς και πολύ πιο φιλικό προς το περιβάλλον. Το σκούρο γκρι τρεις λωρίδες που πυροβολούν κατά μήκος των πλευρικών και μεσαίων πλαϊνών πλαισίων, καθώς και ο αστράγαλος έχει εγχυθεί με επιπλέον μαξιλάρι για πρόσθετη υποστήριξη καθώς και άνεση με κάθε βήμα.

Κάτω παρακάτω είναι όπου θα ανακαλύψετε το Pièce de Résistance. Βυθισμένη σε μια “πράσινη” απόχρωση, η περίπλοκη δομή πλέγματος προσφέρει τη βέλτιστη ποσότητα μαξιλαριού καθώς και με κάθε βήμα. Αυτό ενισχύεται στη συνέχεια με μια ηπειρωτική εξωτερική σόλα για πρόσθετη ανθεκτικότητα, στρογγυλοποιώντας το μελλοντικό παπούτσι adidas.

Εικόνα μέσω adidas
Φημολογείται ότι θα επιστρέψει κάποια στιγμή αυτή την άνοιξη, είμαστε πέρα ​​από την επιστροφή του Adidas Futurecraft 4D. Ας καταλάβουμε αν θα προσθέσετε ένα ζευγάρι στην προσωπική σας συλλογή, καθώς και στις σχετικές ειδήσεις, το Adidas Ultra 4D “Miami Hurricanes” έρχεται σύντομα!

Εικόνα μέσω adidas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *